Гримът изберете според цвета на косата!

2
Добави коментар
nadin9061
nadin9061

Специалистите смятат, че подходящият за всеки тип жена цвят, може коренно да измени всекидневието й, създавайки положителна нагласа както за нея самата, така и за околните.

Брюнетките – изберете фон дьо тен с цвета на кожата си, лек руж, бледи сенки и червено червило. Линията около очите трябва да е тънка и да подчертава формата им.

Кестенявите могат да изберат един тон по-светъл от кожата си фон дьо тен, кафяви оттенъци на руж, сенките биха могли да бъдат в сини цветове, спиралата в кафяво, а червилото – розово или оранжево.

Блондинките трябва да слагат фон дьо тен в цвета на кожата си със бронзираща пудра и прасковен руж, сенките в лилаво и розово, а за устните подхождат нежните нюанси.

Изразявайки радостта от живота с грима си – това е начинът да изглеждаме красиви. Като подбирате цветовете в хармония с естествения ви тен, вие ще подчертаете характерните ви черти. Това е успешният грим, който разкрасява лицето ви без да го променя и повишава настроението и самочувствието ви, като ви зарежда с положителна енергия и ви подмладява. Това е основното оръжие за женска красота.

Летният сезон налага едни по-леки и светли тонове, а също и количеството на използваните козметични средства намалява значително. Розовият и бледо лилавият цвят не трябва да липсват. Не забравяйте, че цветовете и трайността на грима зависят от това каква основа сме създали. Това наподобява платното, което сме подготвили, за да можем да рисуваме и да създадем картина, произведение на изкуството.

Непременно през цялото лято избягвайте продукти, които биха дехидратирали кожата ви. Използвайте козметични продукти, които ще предпазват кожата от прахта и атмосферното замърсяване. Подчертайте красотата си, наблегнете на чара си без преувеличение и живейте със самочувствие, че привличате необходимото внимание!

През лятото трябва да сложите в хладилника козметичните продукти, които могат да се развалят от високите летни температури.

 

 

Родопски Силивряк – безсмъртното цвете!