Ирен Кривошиева живее с оператора на Елена Йончева

1
Добави коментар
Dunavska
Dunavska

„Двамата сме в момент на трансформация“ – така лаконично, но въодушевено операторът Николай Николов определи връзката си с Ирен Кривошиева.

Любовта помежду им ги е събрала преди няколко месеца в софийския апартамент на актрисата.

Преди 3 години Николов, който снима документални филми с Елена Йончева, влиза в дома за първи път. Той е с Люба Кулезич, която има уговорка за интервю с актрисата.

Докато подготвя осветлението и камерата си, за да ги снима, чува, че Кривошиева има пет брака зад гърба си. Отива при нея и казва: „На теб кой може да ти вярва?“ Ето за тази първа среща разказаха и двамата в предаването „На кафе“ по Нова тв миналия четвъртък.

Те често се чуват по телефона след това. Един ден обаче той казва, че заминава за Индия. Остава там година и половина. През този период се виждат само веднъж. Тогава актрисата отива в Непал заради него, но той си мисли, че случайно е планирала почивката си.

Връзката на Ирен и Николай е от миналата година, а от няколко месеца двамата живеят заедно. Те се грижат за 10-годишно циганче, с което операторът наскоро я запознал.

Кривошиева живее в България от миналата есен, когато участва със сина си Владимир Данаилов във „ВИП Брадър“. Преди това тя беше 20 години в Америка.

 

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти