Крем за премахване на стрии Renuee – 90 ml.

16
Добави коментар
keepfit
keepfit

Крем за премахване на стрии Renuee – 90 ml.

Стриите са често срещан проблем при жените. Появяват се след бременност, промяна на теглото и тренировки, когато се късат еластичните тъкани на кожата.
 

За да предотвратите появата на стрии, кожата трябва да е овлажнена, за да се предпазят съединителните клетъчни тъкани. RENUEE възстановяващ гел, благодарение на REESTRUCTIL – активна естествена съставка, която спомага възстановяването на кожата. Тя стяга кожата като стимулира произвидството на колаген и еластин.
 
Това помага да се запази здравината на кожата, подложена на силно разтягане като при бременност.
 
Стриите също могат да се появят или има риск за тяхната поява при промяна в теглото или растежа. В тези случаи кремът против стрии RENUEE е също ефективен.

Заедно с активната съставка REESTRUCTIL, ексклузивната формула на RENUEE, включва Витамин А и Е, жизнено необходими в грижите за кожата.

RENUEE допринася за овлажняването, еластичността и здравината на кожата, благодарение на REESTRUCTIL, овлажняващите сътавки и растителните екстракти, които съдържа.
 
Тези съставки спомагат възстановяването на кожата и стимулират възпроизводството на нови клетки.
 
В резултат на постоянна употреба RENUEE възстановяващ гел постепенно премахва следите от стрии.
 
Отпуснатата кожа се стяга благодарение на протеиновите съставки, които стимулират производството на колаген и възпроизводството на клетките.
 
Увеличава се и наличието на еластин, в резултат на което кожата се заздравява и възвръща състоянието преди бременността.