Разголената Селена гушка секси мъж

1
Добави коментар
alexpopov
alexpopov

Преди седмица ви показахме кадър от новия клип на Селена Гомес към песента Come And Get It. Днес певицата представи пълното видео пред света и, както предположихме, в него тя е далеч от образа на онова сладко и невинно момиче от „Магьосниците от Уейвърли плейс” и другите филми на Дисни.

Hollywood Records Селена Гомес загатна за тематиката на видеото по време на филмовите награди на MTV, където тя изпълни песента, облечена в червена рокля в индийски стил. Със същата дреха певицата танцува доста еротично и в новия си клип, който можете да изгледате в тази статия.

Hollywood Records В близо 5-минутното видео Селена освен със секси танци се занимава и със секси мъжага, когото гали страстно по лицето и врата. Той определено няма нищо общо с по-скоро детското излъчване на Джъстин Бийбър, с когото певицата актриса ту се разделя, ту се събира.

Hollywood Records „Честно казано усещам, че това видео е най-доброто, което съм правила досега… За мен беше много важно, че за първи път участвах и в създаването на концепцията на клипа, която е земя, огън, въздух и вода. Точно това пресъздава и самата песен,”  споделя самата Селена Гомес за новия си проект по време на парти на MTV.

Ако искате винаги да сте в течение с всичко, което се случва в живота на звездите, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!