Цветан Цветанов се срещна с жителите на Антоново

1
Добави коментар
OnlineGirl
OnlineGirl

Зам.-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов проведе работно посещение в Антоново. Заедно с водача на листата на ПП ГЕРБ за 28 МИР Търговище д-р Дарин Димитров той се срещна с членове и симпатизанти на партията пред сградата на общината в града.Цветанов представи предизборната платформа на партията и изслуша присъстващите. В непринуден разговор с жителите на Антоново, той се запозна с повечето проблеми, характерни за малката община със смесено население.

Възрастна жена сподели за своята болка, свързана с разрушения в нейното село църковен параклис. Още преди седем години в село Семерци, община Антово са били събрани средствата за възстановяването на малкия църковен храм, но по неизвестни причини са били откраднати. Заместник-председателят на ПП ГЕРБ пое ангажимент проблемът да бъде решен.

,,В момента целта ни е пълна мобилизация. Има 45 партии и коалиции, но на 12 май бюлетината е само една – тази с номер 15‘‘, заяви Цветанов пред жителите на Антоново.