Дамска съдийска бригада на двубоя Миньор (Бд) – Перун

1
Добави коментар

 Димитрина Милкова

Международната съдийка Димитрина Милкова бе назначена за главен арбитър на мача от Югозападната трета дивизия между Миньор (Бобов дол) и Перун (Кресна). За първи път през пролетния дял на шампионата Зоналната съдийска комисия гласува доверие на представителки на нежния пол. Флаговете ще вдигат Благовеста Стефанова и абсолютната дебютантка в трета лига Ирина Накева. Ред около резервните скамейки ще създава Християна Гутева. Женското царство от длъжностни лица в срещата ще бъде оформено от делегатката Десислава Ралкова, която също направи съдийска кариера в третия ешелон в близкото минало.

 Йонко Гергов

Дупнишкият топарбитър Йонко Гергов е избранникът на Съдийската комисия за двубоя между Ботев (Ихтиман) и Септември (София). Помощници на кандидат-депутата ще бъдат кюстендилците Владимир Владимиров и Николай Спиридонов. Четвърти съдийски пратеник на мача ще бъде Владислав Светославов от Перник. Делегат на двубоя е секретаря на Аматьорска футболна лига Александър Шатровски.

 Петър Доровски

Гостуването на лидера в трета дивизия – Марек (Дупница) в Долна Диканя на местния Витоша бе дадено на Петър Доровски от София. Тъчрефери ще бъдат Светлин Симеонов и Стоян Владимиров. Четвърти съдия е Павел Цеков. Пратеник на БФС е Владимир Неделчев от София.

 Бисер Никифоров

Арбитри от областната колегия в Перник бяха изпратени на двубоя между Витоша (Бистрица) и Оборище (Панагюрище). Централен съдия ще бъде Бисер Никифоров. В ролята на негови асистенти ще влязат Данаил Петракиев и Петър Рангелов. Четвърти съдия е Евгени Колев. Оценките на реферите ще напише Валентин Борисов от София.

 Красимир Атанасов

Столичният рефер Красимир Атанасов ще раздава правосъдие в мача между Рилски спортист (Самоков) и Струмска слава (Радомир). Той ще бъде подпомаган от колегите си Владимир Велев и Красимир Миланов. Ред около резервните скамейки ще създава Вангел Вангелов. Делегатският наряд взе Цветан Цоков от София.

Столично съдийско присъствие ще бъде регистрирано и на двубоя между Сливнишки герой (Сливница) и Пирин (Благоевград). Мачът е поверен на елитния рефер Николай Йорданов, който е един от многото арбитри със спрени права в професионалния футбол. Лайнсмени ще бъдат Петър Симов и Добромир Митев. Четвърти арбитър е Иван Иванов. Представянето на съдиите ще следи столичанинът Ивайло Симеонов.

 Методи Павлов

Втори мач в своята кариера на ниво трета дивизия ще ръководи Методи Павлов. Столичанинът ще бъде тестван на двубоя между Места (Хаджидимово) и Велбъжд (Кюстендил). Съдийският отбор на мача включва асистентите Велизар Ангелов и Петър Митрев, както и четвъртия представител на Темида – Станимир Тренчев. Делегат е генсека на БФС – Благоевград Атанас Петкашев, който се ползва с огромен авторитет по футболните стадиони.