Зумба или начин да свалим излишното тегло

1
Добави коментар
mitkowin
mitkowin

pic – http://www.erendiz.de/

Зумба или начин да свалим излишното тегло

delovata_dama
08.05.2013
Спорт, Спорт и диети
46 Views

pic – dobrichutre.bg

Всяка истинска жена знае, че трябва да се грижи за идеалната си фигура. Дори звездите, за които си мислим, че са родени с перфектен силует полагат усилия, за да са винаги във форма. Ние, определено, можем да вземаме пример от техния стимул и стремеж винаги да са с перфектни мерки и пропорции, за да пленяват всеки мъж.

Днес ще разгледаме един много нашумял начин за отслабване. В последно време светът пощуря по фитнеса, стремейки се да се справи с излишните килограми. Това важи и за дамите. Не на всички им доставя удоволствие прекараното време във фитнеса, обаче. Затова ще ви разкажем за един  много приятен и едновременно с това ефикасен метод, който съчетава фитнес и танц в едно – зумба. Ако сте от жените, които не обичат да правят лицеви опори или да се потят пред огледалото, значи това е точно за вас. Модерната и забавна зумба ще ви помогне отново да имате перфектен силует като на звезда от списание. Тайната съставка на този спортен коктейл са танците. С тяхна помощ не само ще се забавлявате максимално, но и ще топите ефикасно излишните мазнини, за да се доберете най-накрая до целта – мисия „плоско коремче”. Този нов спорт е вдъхновен от латинските танци с името Zumba.

При този вид спорт се използва силата на цикличното кардио. Тренировките протичат под звуците на

pic-burgasnews.com

разнообразна весела музика с различно темпо и стил и лесна хореография. Хореографията е съчетания от стъпки съответстващи на стила на песента и леки упражнения като клекове и подскоци. Обикновено, се редуват бърза и бавна музика, за да може да се постигне повишаване на пулса и неговото успокояване след това. Така се горят мазнините!  Много от експертите в областта на отслабването са на мнение, че е много важно да се забавляваме, за да  можем да свалим значително по-лесно излишните килограми. Доказано е, че с една тренировка Зумба се изразходват около 600 калории.

Вашата двигателна активност  е от значение в процеса на отслабване. Ще се почувствате релаксирани и щастливи, смесвайки приятните ритни и тренировки за красиво тяло. Бъдете сигурни, че никога няма да съжалявате за решението си и ще излезете от залата с усмивка на уста!

Зумба или начин да свалим излишното тегло 2.00/5 (40.00%) 1 vote

Коментирай

Коментари

забавление зумба отслабване отслабни по-слаба свали килограми спорт танци фитнес 2013-05-08

Check Also

  Тенисът на маса е много популярен спорт в световен мащаб. Може да се играе …