Уникална лимитирана колекция от градски ретро велосипеди на промоционални цени

1
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

Има ли някой от нас, който да не свързва пролетта и лятото с велосипеда? Той е нещо познато още от детството ни, и полезно от ранна пролет до късна есен. Мечта на всяко дете, велосипедът е бил заедно с нас в незабравими преживявания по време на ваканцията, на село или сред природата. Дори и сега, той е надежден спътник на всеки един от нас, всеки ден от седмицата. За пазаруване, за работа, за кратка разходка в свободното време или уикенда, или за съчетание на екскурзия и физическо натоварване с приятели.

С хубавото време, пролетта и слънчевото настроение идва време за повече спорт и движение на открито. Нарастващата тенденция в цяла Европа за все по-масово използване на велосипедите не само за забавление през свободното време, но и за придвижване до работно място, за пазаруване и работа, вече се забелязва и в България.

Ние, от Sport Depot, като истински фенове на здравословния начин на живот апелираме за повече движение с велосипед, и по-малко с автомобил. От пролетта, през лятото, до късна есен, велосипедът може да ни бъде незаменим помощник. Освен, че ще ни спести средства, велосипедът ще повлияе изключително положително не само на формата и здравето ни, но и най-вече на стила, с който можем да впечатлим колегите си, близките и околните.

Доказно е, че ако сутрин отидем на работа с велосипед ще бъдем много по-свежи и работоспособни заради засиления метаболизъм вследствие на движението на кръвта в цялото тяло. Активната физическа дейност рано сутрин ще ни помогне да се чувстваме по-добре, да бъдем по-активни и положително настроени през целия ден.

В края на работния ден, когато напрежението и умората натежават отново можем бързо и лесно да се преборим с тях и да се приберем вкъщи усмихнати и заредени, ако вместо с градски транспорт или с автомобил, се придвижим до дома си с велосипед. Няма по-добра почивка и релакс на ума в края на тежкия работен ден от това, да се качим отново на велосипеда, да сложим раницата с лаптопа и документите на гърба, да се въоръжим с усмивка и да се насладим на хубавото време докато караме.

В навечерието на Великден Sport Depot представя и уникална лимитирана колекция от градски ретро велосипеди на промоционални цени (799 лв, 399 лв). За всички, които обичат не само движението на открито, но държат и на своя стил, ретро велосипедите от серията Allow City и Allow Trеkking са идеалното решение. Велосипедите са единични бройки и уникални сами по себе си като дизайн и модел, поради което може да бъдете сигурни, че ще сте горд притежател на уникален велосипед.

Уникална лимитирана колекция от градски ретро велосипеди на промоционални цени

Уникалната лимитирана серия ретро велосипеди е налична в магазин Sport Depot в гр. София, Младост 4, ул. “Васил Радославов” 6.

Освен лимитираната серия ретро велосипеди, Sport Depot Ви предлага най-добрия избор от красиви, качествени и много удобни велосипеди за малки и големи, които могат да бъдат намерени в цялата верига, както и поръчани онлайн. При поръчка над 200 лв., получавате услугата „Безплатна доставка”.

Вижте тук велосипедите, предлагани онлайн >>