Май 08 Благотворителен базар по повод Денят на детето – гр. Варна

39
Добави коментар

Скъпи приятели, благодарение на всички вас, които се включихте в нашите благотворителни базари до момента, успяхме да закупим анатомични легла за недоносените бебета (гнезда за кувьози) за 21 града в страната и перфузори за няколко неонатологични отделения.

Искаме да изкажем нашите най-искрени благодарности за подкрепата и помощта, която ни указвате и продължавате да го правите. Без вас всичко това не би било възможно!

Наближава Първи Юни – денят на детето и вече планираме благотворително събитие за празника на малчуганите. И понеже е лято, този път благотворителния базар ще се проведе в морската ни столица Варна, а със събраните средства ще подпомогнем неонатологичното отделение на СБAГАЛ „Проф. Д-р Димитър Стаматов“ – гр. Варна.

Възможностите, чрез които отново можете да се включите и да станете наши доброволци или дарители са:

• Като дарите ваши произведения ; • Като ни пишете, ако искате да направите нещо специално за събитието, но имате нужда от помощ; • Като вземете участие на събитието лично с щанд на самия базар – да обсъдим какви са възможностите и какво място ще Ви е необходимо; • Като ни потърсите, в случай, че искате да дарите средства.

Нека заедно подкрепим недоносените бебета в България!

За тази цел може да ни пишете на e-mail:
Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
Координатори за гр. Варна са Вяра Базлянкова 
Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
и Анастасия Станчева
Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Повече подробности за събитието очаквайте скоро.