Това лято преобрази дънките си с BRAUN и спечели епилатор!

1
Добави коментар
pgp

Хей, момичета! Започнахте ли да мислите за предстоящото лято? Ако още не сте, сега е моментът! Защото лятото е любимият ни сезон и искаме да му се насладим пълноценно. Да се забавляваме с приятели, да хванем тен, да попътуваме, да релаксираме, да посетим някой музикален фестивал или концерт, да сме зашеметяващи и във форма, с красиви крака и страхотен летен аутфит, който казва: ”Готова съм да се забавлявам!”

Сега е моментът да станеш част от нашия конкурс “Pimp your jeans с BRAUN това лято”. BRAUN е ти е подготвил страхотна изненада, за да си красива, стилна и с крака, готови за лятото!

“Pimp your jeans с BRAUN това лято” ти дава възможност да преобразиш любимия си стар чифт дънки с помощта на модния и екстравагантен дизайнер Мира Бъчварова и епилатора BRAUN Silk-epil, който ще те подготви за лятото.

Лесно и просто. Единственото, което трябва да направиш е да снимаш моден стайлинг на твои дрехи. Направи стайлинга с различни модни артикули и чифта стари дънки, които искаш да бъдат „преобразени”. Може да видиш примерите на стайлинги. След това снимай твоя стайлинг, качи снимка на страницата на конкурса, сподели я в социалните мрежи и след това помоли приятелите ти да гласуват именно за твоята снимка. Останалото остави на нас!

Притежателките на 10-те най-харесвани снимки на страницата на конкурса на BRAUN в tialoto.bg ще бъдат и победителките. Те ще бъдат поканени на специално събитие, на което ще се състои официалното награждаване. Всяка от тях ще получи епилатор BRAUN Silk-epil, а дизайнерката Мира Бъчварова ще „преобрази” дизайна на любимия чифт стари дънки на всяко едно от момичетата.

Ти само трябва да донесеш дънките, които искаш да преобразим!

Успех и не забравяй да се забавляваш, докато създаваш твоя уникален и супер готин стайлинг на старите си и любими дънки!

Краен срок за участие: 19 Май 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.