Професионална безамонячна боя за коса с масло от Макадамия – Nutrilux

0
Добави коментар
andrea_iv
andrea_iv

Професионална безамонячна боя за коса с масло от Макадамия – Nutrilux

Nutrilux – сега 100% покритие на бялата коса!

Козметичната боя Nutrilux осигурява отлично блестящо и много естествено оцветяване.
Върху белите коси развива покриваемост на 100%.
Специфичната формула без амоняк с масло от Макадамиа, позволява по-добро проникване на цвета в косъма, като му придава светлина и красиви отенъци.
Nutrilux гарантира мека и брилянтна коса след боядисването, благодарение на: натурални балсами, разстителни глицерини и бизаболол.

Продукти, които укрепват косъма и създават усещането за лекота:

Роза Mosqueta –  растение, което се среща в южната част на Чили. Извлича се със студено пресоване. Процес, който гарантира 100% натурален продукт. Изключително богат на масло за укрепване на косата и антистареещ ефект. Поддържа и защитава клетъчните функции. Възстановява косата, която е изтощена. Възстановява дълго напред във времето.

Cyperus Oil – принадлежи към семейството на папиросите. Култивиран в Египет преди 4000 години. Расте в топли и субтропични райони в северното полукълбо. Богат е на мастни киселини и токофероли, борещи се със свободните радикали. Осигурява естествена защита срещу свободните радикали, дава блясък и обем на косата, прави разресването по-лесно.

Macadamia oil – висококачествено масло, което се получава чрез студено пресоване на макадамия. Има светложълт цвят, течност без миризма. Тя прониква много бързо, подхранва косата и заздравява косъма. Има дълготрайно омекотяващо действие. Оставя косата мека и копринена на допир. Съдържа високо ниво на мастни киселини, които се намира в човешкия себум, което му придава висока степен на сходство с кожата и косата.

Моля, когато изберете подходящия за Вас цвят, отбележете в падащото меню кой цвят сте избрали!
Пълен списък с номерата на цветовете и тяхните названия може да намерите по-долу. 

ВАЖНО!  Моля, разгледайте внимателно каталога преди да поръчате желания от вас цвят. Номерата отбелязани със звездичка се получават при смесването на двата съседни цвята. Това е така, защото боята е професионална. Тоест, ако искате да поръчате цвят 2.0, Вие трябва да закупите цветовете 1.0 и 3.0 за да получите желания цвят при смесването. Обърнете внимание, че на последната страница на каталога, всички цветове се получават при смесване на две бои. Върху самите косички са показани необходимите цветове. Това е изключително практичко за дълги коси, тъй като се получава богата смес от 240 мл. А, за по-късите може да се използва за 2 дори 3 боядисвания.

Опакова от 60 мл. Производител: Intercosmo, Италия