Сладките жестове, които разкриват влюбения мъж видяна 7949 коментари 3

2
Добави коментар

Един поглед, една усмивка, едно потрепване, един жест… Тялото говори, изпраща сигнали, които може и трябва да се научите да разпознавате, особено що се отнася до бъдещата ви половинка. Лицевите изражения и жестовете предават чувствата, изпитвани от всеки човек.

Прието е да се смята, че именно мъжете правят своя избор в отношенията. При общуването, те с непроизволни жестове издават истинските си чувства към противоположния пол.

За това, че мъжът е заинтересован, говорят следните любопитни жестове:

Леко отворена уста

Свидетелства за това, че събеседникът представлява интерес. Мъжът автоматично леко отваря уста за известно кратко време докато не срещне погледа на интересуващия го обект.

Повдигнати вежди

При среща с приятни или неприятни ни хора ние без да искаме или вдигаме или отпускаме (мръщим) вежди. Ако човекът ни е интересен, симпатичен, ние леко вдигаме вежди, а ако ни е неприятен, го посрещаме с намръщен поглед.

Щастливо изражение на лицето

Ако някой е интересен на мъжката половина, то това се отразява на изражението на лицето му, което ще бъде открито и приятелски настроено (повдигнати вежди, полуотворена уста, усмивка, радост в очите). Всяка черта на лицето говори за това, че се радва да те види.

Привлича вниманието

Всеки красив жест, оригинална и ярка постъпка говори за това, че той иска да се отдели от тълпата, за да може именно ти да му обърнеш внимание!

Пипа си често косата

Когато мъжът определено харесва жената до/срещу себе си, той неволно започва да си оправя прическата с ръце, при това доста често. С този жест той също се опитва да се хареса.

Сканира те от глава до пети

Ако мъжът те гледа втренчено и те сканира с поглед, като при това очевидно ти дава да разбереш това, той иска да каже, че много му харесваш и вече те вижда като потенциална сексуална партньорка. А фигурата ти е оценил още в първите секунди на срещата.

Обича често да се хвали

Той се хвали с всяко нещо, постигнато от него и то с огромен труд и амбиция. Възможно е това да изглежда арогантно и смешно, но по този начин той се опитва да покаже, че подхожда на дамата – той е красив, интелигентен, талантлив и се грижи за външния си вид. И по никакъв начин не би те изложил…

И не забравяйте, че флиртът е доста често срещано поведение, при което показвате, че сте свободни, без да бъдете нетактични или нахални. И ако се извърши както трябва, може да бъде най-добрия шанс да заградите вашия бъдещ партньор!