Кейт, която се снима дибидюс гола край басейна

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Кейт Мос е от онези модели, които не могат да бъдат забравени. Те притежават отличителна красота и запомнящо се излъчване. Различни са. И това ги прави харесвани.

Скандалната британка е на модния подиум от 14-годишна. Днес е на 39. Магнетична, може би малко по-зряла. Вижте удивителната ѝ фотосесия за юнския брой на британския Vogue, заснета от Патрик Дьомаршелие в нашата галерия.

Едновременно с нея излязоха и още по-провокативни снимки на блондинката. Тя ще бъде рекламно лице на слънцезащитен лосион. Фотосесията е заснета край басейн с неизвестно местоположение. Засега разполагаме с две снимки от нея.

На единия кадър Кейт Мос е чисто гола. Излегнала се по корем, тя не се срамува да покаже перфектните извивки на стегнатото си тяло.

Другият фотос е уловил модела да се излежава на ръба на басейна. Кейт е облечена в цял бял бански, а снимката е преминала през безпощадна компютърна обработка. Ето защо изглежда като колаж – сякаш от екипа на рекламнатаагенция са закрепили лицето на Кейт към друго тяло в нереална среда.

Коя фотосесия ви харесва повече и смятате ли, че подобна крайна постобработка, злоупотребяваща с магията на фотошоп, е допустима?

За още звездни снимки се присъединете към Jenite.bg във фейсбук!