Капризите на Bon Jovi

1
Добави коментар
malkata_rusalka
malkata_rusalka

Разказвали сме ви за смехотворните капризи на най-претенциозните звезди, а в края на миналата година дори посрещнахме на родна земя една от тях. За щастие, Дженифър Лопес не изрази кой знае какви оплаквания от престоя си в България.

Сега обаче предстои да направим всичко по силите си, за да се докараме и пред Bon Jovi. Като повечето световноизвестни звезди, и членовете на легендарната рок група си имат своите конкретни разбирания относно начина, по който трябва да бъдат посрещнати. С хляб и сол? Не е толкова просто!   

Сцената за грандиозния концерт на 14 май ще представлява висш пилотаж на техниката и дизайна, а в бекстейдж зоната ще цари истински фън шуй рай. Гримьорните на Bon Jovi ще разполагат с еко мебели и ще бъдат украсени с достатъчно зелени растения и дръвчета, които да осигурят на артистите максимално приятна обстановка преди изпълненията.

„Супер силно кафе” е другото нещо, което по предварителни изисквания трябва да присъства в големи количества зад сцената, за да зарежда музикантите и екипа. По време на престоя си в София музикантите ще искат да разгледат и поне няколко ежедневника на български език.

Членовете на бандата ще поддържат форма с много зеленчуци, плодове и пълноценни ястия, приготвени специално за тях на място. За доброто състояние на гласовите им струни пък ще се погрижи специалният чай за гърло „Throat Coat Tea”, приготвен по стара билкова рецепта. Единствените алкохолни изкушения, които ще си позволят Джон Бон Джови и компания са няколко чаши добро бяло вино „Santa Margherita Pino Grigio”.

Минути преди бандата да излезе пред българска публика, на кратка церемония зад сцената ще им бъде връчен платинен диск – награда за новия им албум „What About Now“, който за по-малко от два месеца стана платинен по продажби.

Пожелаваме лудо изкарване на всички, които имат билети за дългоочаквания концерт! А ако искате да продължавате да следите какво се случва със звездите, гостуващи в България, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!