Вижте коя успя да измести Кейт Мидълтън

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

Вижте коя успя да измести Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън вече не е номер едно

От няколко години насам Кейт Мидълтън е сред най-добре облечените жени не само на Острова, но и в световните звездни среди. Кейт дори оглави класацията за най-добре облечена жена на Vanity fair („Best Dressed“) през изминалите две години. Но всичко свършва до тук.
Тази година модната икона Мидълтън вече не е номер едно. За първи път Vanity fair подредиха най-добре облечените дами, но в класацията този път бяха подредени само дами от кралските среди.
Съпругата на принц Уилям, която дори по време на бременността си показа какво е стил, класа и елегантност, този път е едва на второ място, а на върха на класацията е кралица Рания от Йордания.

Кейт Мидълтън и кралица Рания – двете дами много си приличат

Въпреки че двете кралски особи имат доста сходен стил, Рания е успяла да впечатли модите критици и екипът на Vanity fair повече.
Кралица Рания, която е майка на четири деца, има не само забележителен моден нюх, но и фигура, на която много жени могат да завиждат.
Това не е първата титла с която кралица Рания1 се окичва. Тя бе първа в класацията „Sexiest Lady in the World“ и „Най-красива кралица на света“.

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: