Доналд Тръмп стартира собствен Kickstarter

1
Добави коментар

Стартира единствената в света платформа за колективно финансиране с лицето на Доналд Тръмп на своята начална страница – заповядайте във FundAnything. Явно усмивката му ще ви донесе повече успех, отколкото пренаситения Kickstarter.

Шегата настрана, небезизвестният бизнесмен обещава да финансира лично тези проекти от FundAnything, в които намери светъл тръмп потенциал, което само по себе си е изкусително предложение за всеки начинаещ групов предприемач.

В интервю по телефона вчера, Тръмп коментира, че “толкова много хора се нуждаят от помощ, затова платформата за колективно финансиране е добър начин да помогнеш, разрешавайки много специфични нужди.”

FundAnything изглежда като коктейл от Kickstarter и IndieGoGo, смесени с доза тръмп, но съ-основателят й Бил Занкър въобще не се притеснява от този факт:

“Колективното финансиране се хареса на творческите и технологични иноватори, но всичко извън тези сфери остава неразбрано. Това, което се опитвам да направя, е да създам една платформа за останалите.”

Е, остава да посетите FundAnything и да прецените сами.