Миро – Сувенир – Слав Соколов – Блогосфера

1
Добави коментар
GotinPich
GotinPich

Миро – Сувенир
Публикувано на 8 май, 2013, 08:04

Здравейте,

     Днес съм изключително развълнуван. Не само, защото Григор Димитров победи №1 в тениса, но и защото Миро пусна видеото към най-новата си песен Сувенир.           Както винаги, първо видето, след това коментара:

     Лично аз съм голям фен на Миро. Винаги съм харесвал творчеството му. Още от времето на дует Каризма, но най-вече сега като солов изпълнител. Той освен талант има и душа. И нещото, което искрено ме радва у него е, че не се притеснява да я покаже, да я изрази в музиката и текстовете си. Миро винаги се е старал да прави смислени песни без задължително да са комерсиални или потенциални хитове. И това много ме радва у него, защото така успяваме да се докоснем до неговата истинска същност и да съпреживеем поне част от неговия свят.

    За песента Сувенир – влюбих се в нея още от първото й чуване, когато я изпълни в предаването „Гласът на България“. И мелодията и текстът са уникални. Двете така умело са преплетени и така нежно те докосват. 

   С нетърпение чаках да видя каква ще визуалната интерпретация на песента. И съм много доволен от резултата. Точно такова видео подхожда на тази песен с този текст. За пореден път ще го кажа – ако проектът е истински и смилен той няма нужда от компютърни ефекти и излишни гримове и перуки и други елементи, които да те разсеят от самата песен и така да я направят по-лесно смилаема. 

   Браво на Миро!