Онлайн инструмент за рисуване queeky

2
Добави коментар
artandblog
artandblog

Все по-често се налага да работим на различни компютри. Нямаме времето да инсталираме желаната програма или ни е забранено да го правим. Доста фирми са ограничили служителите си да не инсталират програми, но въпреки това работата трябва да е свършена в срок. Това са основните причина да се появяват програми,  който да са онлайн базирани. Или казано по-просто да отворим един Интернет браузър и да почнем да работим с конкретния инструмент.

Queeky е онлайн алтернатива на Photoshop. Не можем да сравняваме напълно програмите, защото едната се инсталира на компютър, а другата е в Интернет пространството, което ги праща в различни категории. Със сигурност могат да се изброят много минуси на Queeky, но важното е, че може да ни помогне за много неща и в крайна сметка е бърз алтернативен инструмент.

Можете да се регистрирате и да си създадете профил в програмата, но можете и да я ползвате бе профил. Естествено регистрацията дава някои предимства, но въпроса е от какво имате нужда. Приятна функционалност е това, че инструмента записва всяко ваше действие и след това може да го възпроизведе като анимиран gif файл. Предлагат се и платени версии, които имат допълнителни инструменти, както и да се инсталират на компютъра ви.

Това е описанието накратко сега можете сами да разгледате програмата и да прецените дали е за вас и как ще можете да я използвате.

От тук можете да достигнете до инструмента >> queeky

Друга програма за рисуване можете да видите тук: