УЖАС! Никол Ричи се обезобрази

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

УЖАС! Никол Ричи се обезобрази

Защо хубавата и сладка Никол Ричи си причини такова нещо?!

Дъщерята на певеца Лайнъл Ричи Никол винаги е била в крак с модата и актуалните тенденции. Виждали сме я както с почти всякакви нюанси на русото, така и с тъмна коса. Никол Ричи понякога е развявала дълга грива, другпът пък се е радвала на по-небрежна къса фризура. Но това, което ни презентира преди дни на Met Gala 2013, направо ни шокира. Вижте сами:

Хубавата и сладка Никол Ричи прилича на страшната вещица от детските приказки или още по-зле – на истинско плашило. Бялата й щръкнала коса контарстира с бронзовия й тен, а очите й сякаш светят като изкуствени.

Това страшно нещо е сладката Никол Ричи

Не е ясно защо модната Никол се е решила да се обезобрази по подобен начин, но страшният й нов вид определено е бил целенасочен. За това свидетелстват назъбените й обеци, кито наподобяват шипове. Роклята също я смятаме за крайно неподходяща, но тя като че ли е на последно място в списъка с модни грешки.
Това, което сме любопитни да разберем, е дали децата на Никол я харесват или се стряскат от новия вид на мама. Припомняме, че Никол Ричи има две деца от музиканта Джоел Мадън – дъщеря им Харлоу на 5 години и синът им Спароу на 4 години.

Антоанет Иванова

http://www.youtube.com/watch?v=hHbiezu1EW8

Клюки.вс препоръчва и: