Станция за изтребване на плъхове, мишки и др. гризачи

9
Добави коментар
tanito_007
tanito_007

Станция за изтребване на плъхове, мишки и др. гризачи

Hlebarki.org е станция за изтребване на плъхове, миши, къртици, съсели, хлебарки, дървеници, оси и всякви други битови вредители, която работи под контрола на РИОКОЗ (ХЕИ). Използваме съвременни методи, чрез които пръскаме и на най – труднодостъпните места без да се налага да разместваме мебели, техника или други предмети.

Изтребване на плъхове и мишки с нови препарати против гризачи

Hlebarki.org предлага услугата изтребване на плъхове и мишки с нови препарати против гризачи, който не причиняват алергични реакции у хора и животни. Обработваме жилища, офиси, ресторанти, зелени площи, здравни заведения, хотели, складове, бизнес центрове и всякакви други обекти. Препаратите против мишки, плъхове и всички други вредители, които се използват от hlebarki.org не са канцерогенни (ракообразуващи) и не се налага да напускате обекта. Важното е да се ограничи дотъпа на деца до препаратите за гризачи, тъй като действат в продължение на няколко месеца.

Hlebarki.org унищожава всички видове плъхове
Извършваме унищожаване на всички видове плъхове, мишки и съсели (сънливци) срещани в България с препарати, които са с гарантиран дълготраен ефект и не отделят вредни съставки, което практически дава възможност да се използват във всякакви обекти.
Видове плъхове срещани у нас

Плъховете са най – широко разпространения и труден за борба гризач в света. Днес в света съществуват повече от 100 вида плъхове. За щастие само два от тях населяват България. Това са сивият плъх и черният плъх. Имената им идват от украската на късата им и гъста козина.

В последно време борбата с гризачите и най – вече с плъховете и мишките става все по – трудна поради рязкото нарастване на популациите им. Според последните проучвания правени с цел за установяване на приблизителната концентрация на популациите от плъхове и мишки в големите градове, на всеки един градски жител се пада по един гризач. Ето защо ако имате проблем дори и с един единствен гризач, не се колебайте и ни се обадете, а ние ще го унищожим.

Очаквайте още много интересни и любопитни факти на нашия блог за всички гризачи, както и как трябва да се извършва борба с гризачите в обекти от всякакъв характер.

Болести пренасяни от плъховете
Какво ядат плъховете?