Липсата на вкус води до гафове в модата!

3
Добави коментар
nadin9061
nadin9061

Колкото и скъпи или красиви дрехи да носите, ако не сте ги съчетали по подходящ начин или не подхождат на конструкцията на тялото ви, ще изглеждате смешно и глупаво.

Къса пола в комбинация с голямо деколте на блузката! Не е необходимо да показвате всичките си прелести, по-загадъчното облекло говори за елегантност и вкус. Освен това тази комбинация ще ви направи да изглеждате по-ниски. А пък самата демонстрация на толкова гола плът може да наведе някой на мисли, че се предлагате.

Ако сте облекли дреха с тигрови или други подобни мотиви не бива да се комбинира с обувки от същата разцветка, защото ще прекалите с шаренията. Или роклята или обувките трябва да са в един цвят.

Спортните обувки – маратонки или кецове не може да съчетавате с елегантна пола. Може само ако е дънкова или джинсова, спортен модел.

Сандалите и чехлите не се носят с чорапи! Ако нараняват краката ви – сменете ги, но не се поддавайте на кичозната комбинация. Естествено, това касае младите хора, за по-възрастните не се отнася, тъй като те имат по-лесно разраняващи се крака, а пък и не е задължително да спазват повече модата отколкото здравето.

Убийствено грозно изглежда, ако се окичите с много мъниста, пайети и други дрънкулки. Достатъчно е едно колие, обици и гривна – елегантно, изчистено и семпло.

Изработете свой собствен стил, който най-добре да демонстрира вътрешната ви нагласа. Недейте да подражавате на кичозните фолкпевици, които изглеждат потресаващо на сцената, но в живота си се обличат с много удобни и практични дрехи.

 

 

Природата ни прави по-добри!