Нови експрес талони за играта Еврошанс

1
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

От днес, 10 05. 2013г., във всички букмейкърски пунктове на Евробет в цялата страна на разположение на играчите са нови експрес талони за играта Еврошанс.

С тях можете да се включите в играта веднага и без никакво усилие. Просто избирате един от четирите, предлагани варианта на стойност – 2, 3, 5 или 10 лв.

Върху лицевата страна на талона ясно е обозначена стойността му, броят на предвижданията, както и максималната печалба, която може да бъде спечелена с него.

Така например с талон за 3 лв. играчът има 3 шанса да спечели 1 000 000 лв. С този талон се участва с три предвиждания за следващото теглене. Числата се подбират на случаен принцип, а общата печалба е сбор от печалбите от всяко едно от трите предвиждания в талона.

„Разработихме новите талони, за да отговорим на пазарните очаквания. Живеем на високи обороти и времето ни винаги е ценно. Когато ни се иска да се забавляваме, нямаме време да разучаваме дълги и сложни правила на игри. Интересуват ни главно две неща: „Колко струва? И колко мога да спечеля?“

„Новите ни талони дават категоричен и ясен отговор именно на тези въпроси. Те са разработени в помощ на участниците“ – заяви Красен Хинков, управител на Евробет.