Северен възел в Телец – АСТРОЛОГИЯ – Статии

9
Добави коментар
mikael
mikael

Качества, които трябва да развивате, за да развиете скритите си дарби и таланти: лоялност; осъзнаване на границите; осъществяване на проекти стъпка по стъпка; чувство за собствена стойност; осъзнаване на личните ценности; търпение; честност в изразяване на собствените и чуждите нужди; използване на петте физически сетива за по-пълна наслада от живота; благодарност; осъзнаване на факта, че майката Земя се грижи за вас; всeопрощение; упоритост.

Качества, от които трябва да се освободите, за да направите живота си по-лек и радостен: привличане от критични ситуации; прекалена загриженост от делата на другите хора; нетърпение; неподходящи емоции; склонност за осъждане на хората; прекалена заетост с психологическата мотивация на другите; съпротива при обединяване на личните желания с тези на другите;силни емоции; разрушаване на цялото, за да се премахне една негова част; склонност към принудително завладяване.

Ахилесовата им пета е склонността им да търсят своята стойност чрез другите (“Мога да се чувствам добре само когато другите ме ценят”), което може да ги вкара в капана на едно безкрайно търсене на сродна душа.

Онова, което наистина искат тези хора, е да се слеят енергийно с някой друг и да чувстват взаимния приток на сили. Те търсят пълно и постоянно обвързване. Нуждаят се от партньор, на който могат да разчитат да се грижи за всичките им материални нужди, а те да задоволяват неговите емоционални нужди (или обратното) – една връзка, изпълнена с енергия, която дава сили и на двамата и ги прави напълно зависими един от друг. За да могат успешно да се изградят такива взаимоотношения, те трябва да умеят да правят разлика и да намерят човек с подобна енергия и ценности. Споделените цели трябва да бъдат чувствани като вътрешно ценни за всеки от тях като индивид. За да се осъществи това, те трябва първо да открият собствените си ценности, да станат силни сами за себе си, да знаят какво искат и да се настроят да разберат какво е значимо и истинско за тях. Предизвикателството е да установят своя собствена енергийна система и да открият кои са те като индивиди. Тяхната енергия ще става все по-силна и те постепенно ще започнат да привличат хора с подобна енергия, с които да имат успешни приятелства.

Хората със Северен възел в Телец успяват в професиите, които са съзвучни с онова, което смятат за истински ценно – най-вече във физическите аспекти на живота, които им носят радост и печалба: фермерство, строителство, инженерни професии, готварство или учители по физкултура. Притежават естествен афинитет към психологията, но все пак са по-добри, когато използват талантите си, за да изградят нещо в реалността, което развива чувството им за стабилност.

Изцелителните твърдения, които биха им помогнали са:

• “За да спечеля трябва да се трудя бавно и упорито, стъпка по стъпка.”; • “Когато живея съобразно собствените си ценности, се чувствам добре със себе си.”; • “Майката Природа ми дава енергията, от която се нуждая”; • ”Когато задоволявам собствените си нужди и нуждите, които другите са изразили, аз създавам една стабилна основа за връзките си.”; • ”Ако се чувствам удобно, значи съм на прав път.”; • ”Онова, което другите мислят за мен не ме интересува.”

Изцелителната песен, която ще помогне на хората със Северен възел в Телец да се концентрират върху себе си за да станат по-силни и да намерят спокойствие, като по този начин ще намерят спокойствие и ще повишат самочувствието си може да бъде следната:

“Моят приятел се разболя, нуждаеше се от внимание и аз реших да му стана медицинска сестра. Сърцето ме заболя, когато той каза, че се забавлявам. Не това беше целта ми. И тогава си спомних: Задоволи първо своите желания, царството небесно. И се обърнах към душата си, и вече толкова време се чувствам силна. Светът отново се подреди. Задоволи първо своите желания, защото вътре в тебе е царството небесно!”

24 март 1910 – 08 декември 1911 – Телец29 декември 1928 – 07 юли 1930 – Телец03 август 1947 – 26 януари 1949 – Телец20 февруари 1966 – 19 август 1967 – Телец12 септември 1984 – 06 април 1986 – Телец14 април 2003 – 25 декември 2004 – Телец19 януари 2022 – 17 юли 2023 – Телец11 август 2040 – 03 февруари 2042 – ТелецИз книгата на Жан Спилър, “Астрология на душата”