УАУ! Вижте бременната Ким Кардашиян по бански

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

УАУ! Вижте бременната Ким Кардашиян по бански

Ким Кардашиян лъсна само по бански

Направо не можем да повярваме на очите си. Това на снимката наистина ли е бременната Ким Кардашиян, която през последните няколко месеца бе сравнявана със слон, с ролята на Робин Уилямс Мисис Даутфайър и с какво ли още не, което е дебело и огромно.
Да, но Ким направо накара всички хейтъри и критици да си глътна езиците. Тя разходи бременния си корем по плажа на Миконос в Гърция, където тя си прекарва страхотно. Вижте сами:

Бременната Ким Кардашиян по бански

Трябва да признаем, че Ким изглежда страхотно за жена в напреднала бременност. Тя самата често се оплаква, че откакто е забременяла трудно намира подходящи и пасващи й тоалети. Кардашиян успя да създаде истински фурор с някои свои облекла, откакто е забременяла.
Но сега критиците едва ли ще могат да кажат нещо лошо.
Снимката се появи на корицата на американското издание US Weekly с огромното заглавие „ВИЕ НАРИЧАТЕ ТОВА ДЕБЕЛО?“ („YOU CALL THIS FAT?“). Ким Кардашиян навярно ще е много доволна от тази корица. Все пак тя винаги е била известна с пищните си форми и не веднъж тялото й е било критикувано, но сега едва ли ще се намери някой, който да каже, тя не изглежда супер.

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: