Дантелено бельо за мъже

1
Добави коментар

Дантелено бельо за мъже
11 май 2013, събота 12:20:14 Europe/Istanbul

Колкото и странно, и невероятно да Ви се струва заглавието на темата, това не е шега. Британска фирма пусна на пазара новата си колекция бельо за мъже, която се нарича „HommeMystere”, и която е доста нетрадиционна. С новото пикантно мъжко бельо, от компанията се надяват да променят стереотипите на силния пол.

            В колекцията са включени подплатени нощници и сутиени, които според производителя, са „удобни и страхотни за целодневно носене”. Всички модели са изработени от меки и качествени тъкани, които ще осигуряват комфорт на всеки мъж, който носи бельото.

 

 

            Голяма част от силния пол искат да се обръща повече внимание и на тяхното бельо, а не само на това, на нежните им половинки. Освен да е красиво, удобно и секси, то трябва да пасва перфектно на мъжкото тяло.

            Марката бельо не е нова, но своята най-голяма популярност получи, след като представи новото бельо на модно шоу в Лас Вегас, през месец март.

            От фирмата производител не се интересуват от сексуалната ориентация на мъжете, които ще предпочетат това бельо. Те просто държат, клиентите им да бъдат доволни.

            Може би новината за мъжкото-дамско бельо не е толкова неочаквана, след модата мъжете също да се обезкосмяват, но въпреки това не всеки мъж си се представя, а и не всяка дама си представя силната си половинка, с розово дантелено бельо.

Публикувано в Бельо

от

admin