Директен маркетинг | Директна поща

15
Добави коментар
magicales
magicales

 

Световният опит доказва, че директният маркетинг, като вид пропаганда, въздейства най-силно върху потенциалните клиенти. Тази форма на реклама все още не е популярна в България, за разлика от Западна Европа и САЩ. Но ние сме убедени, че директният маркетинг, във всички свои разновидности, ще се развива, защото при някои методи на реклама е налице доближаване до нивото на насищане, при което спада ефективността на вложените в нея средства.

 

   

Посещение по адреси в жилищни сгради, при което се представя Вашата оферта на потенциалните клиенти;Запознаване на посетителите на изложения, конференции, панаири и др. с вашите дейности или конкретни оферти;Разпространение на листовки по пощенските кутии;Раздаване на рекламни материали на ръка;Ново – раздаване на рекламни материали от промоутъри на пружиниращи кокили. „Голдън вижън“ е единствената рекламна агенция, която може да осигури този нов за България метод за разпространение.

 

Моля, свържете се с нас, за да Ви предложим индивидуална оферта, съобразена с Вашите изисквания, като изпратите запитване на