Спечелете награди от матраци Тед – ваучер от 200 лв и 3 мемори възглавници

1
Добави коментар
pgp

В играта „Опознайте света на ТЕД” участниците ще се борят за следите награди:

– електронен ваучер на стойност 200 лв във вид на стока от онлайн магазина на “ТЕД БЕД” ЕАД

– 3 мемори възглавници

В играта „Опознайте света на ТЕД“ могат да участват всички потребители на сайта Jenite.bg. За да бъде прието тяхното участие в играта, те трябва да са предоставили и своя e-mail адрес, телефон и адрес.

Всеки ден в периода на играта ще се публикува въпрос за конкретен продукт на ТЕД в специално разработената за играта секция. За участие потребителите трябва да изпращат своите верни отговори на имейл [email protected], ЗАДЪЛЖИТЕЛНО с тема „Опознайте света на ТЕД“.

Един желаещ може да участва само веднъж на ден и само с един e-mail в играта, за да се бори за предоставените награди. Участието на един човек с два или повече e-mail адреса не е позволено.

Наградите ще бъдат разпределени чрез жребий на случаен принцип от всички участници отговорили правилно на повече от три въпроса. Техните имена ще бъдат оповестени на интернет страницата Jenite.bg на 21 май 2013 година.

За връзка с победителите в конкурса Организаторите ще използват оставения e-mail адрес и/или телефон на съответните потребители. Ако връзката не бъде осъществена поради неточности в някои от тези данни. Организаторите не носят отговорност за изпуснати от победителя ползи.

Спечелилият награда участник е длъжен в срок от 7 работни дни след изтеглянето му като печеливш да уточни с Организаторите как ще бъде организирано получаването на наградата му.

Краен срок за участие: 20 Май 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.