Впиши приятелите си в картини от твоя ден и спечели „жив“ портрет или дигитална фоторамка

1
Добави коментар
pgp

Участието в Играта се реализира чрез:

Регистриране в приложение (посредством избор на опцията Facebook Connect), което се случва чрез попълване на регистрационна форма за участие в Играта, която се появява след избор на бутон Регистрация от начална страница на приложението. Желаещият да участва в Играта трябва да попълни своите данни: име, фамилия, град, e-mail, телефон за контакт и да приеме настоящите Официални правила. Всеки участник трябва да се увери, че участва в Играта със своето истинско име, което следва да удостовери с представяне на лична карта, в случай, че е спечелил една от наградите.

За да се включи в Играта като Участник, лицето трябва да впише минимум трима свои Facebook приятели в една от картините, които ще открие в таба, който ще се визуализира след направената регистрация. Общо картините в таба са 5 (пет) броя и към всяка от тях могат да бъдат вписани точно по трима Facebook приятели. Един Facebook приятел не може да бъде вписан в повече от 1 картина. Във всяка избрана картина трябва да бъдат вписани трима приятели. Участникът може да приключи с избора на една картина и трима приятели, но може да увеличи шанса за награда, като включи и други картини и приятели към тях.

С вписването в картина по предходната точка до Facebook приятелите на Участника се генерира покана да отгатнат в коя картина са вписани.

След успешна регистрация и изпратени покани до избраните от него минимум 3-ма Facebook приятели, Участникът ще получи съобщение на посочения от него в регистрационната форма e-mail адрес, с което се потвърждава успешната му регистрация в Играта.

Голямата награда в Играта е фотосесия (“жив” портрет). Всеки печеливш Участник („победител“ или „печеливш Участник“) може да покани един свой приятел, по избор, с когото да сподели голямата награда – фотосесията.

Наградата представлява специална фотосесия, по време на която Победителите биват изрисувани от художници. Техниката на рисуване е специална, в резултат на което изрисуваните хора изглеждат като картини. След като бъдат изрисувани, победителите получават снимки от фотосесията на флаш памет носител, на диск или на друг носител за съхраняване на информация. В допълнение, победителите получават една от снимките от фотосесията на хартиен носител в специална рамка.

6.3. Фотосесията ще бъде проведена на територията на гр. София. Транспортните разходи, разходите за нощувка и настаняване на победителите, и каквито и да било други разходи, извън тези за реализиране на наградата по реда на т.6.1 и т.6.2. по-горе не се поемат от Организатора на Играта.

Малката награда е дигитална фоторамка (Turbo-X ML-4000).

Общо в Играта ще бъдат раздадени 3 броя големи награди и 6 броя малки награди.

Тегленията на наградите ще се извършват автоматично, чрез специализиран софтуер, който ще разбърка уникалните идентификационните номера на участниците и на случаен принцип ще бъде избран един уникален идентификационен номер, в присъствието на нотариус, който удостоверява резултатите от тях.

Краен срок за участие: 03 Юни 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.