#неделя: Ангажиращи статуси във Facebook

2
Добави коментар

Неделя е, а на никой от нас не му се четат скучни новини, които да затормозяват и така напрегнатите ни мозъчни клетки. В тази статия реших, че е добре да ви разнообразя и съчетая полезното с приятното. В следващите редове, картинки и т.н. ще намерите постове във Facebook, принадлежащи на известни брандове. Публикациите са подбрани като пример за ангажиращи феновете на даден бранд предмети. С други думи, ако искате да привлечете вниманието на своите фенове на страницата си, то бихте могли да почерпите известна доза вдъхновение. Разбира се, добре е да имаме предвид, че тук говорим за международни фен страници, а не локални или български.

Преди да прибегнем към същината, ще си позволя да ви припомня, че освен публикациите на вашата стена от жизнено значение за вас са фактори като: Cover Photo (голяма и привлекателна картинка с добра резолюция, придружена от вкус, смисъл и логика), подходящо име с персонализирано URL (Vanity URL), About разделение, което наистина описва целта на страницата, правила и “Welcome Page“.

FedEx

Walt Disney

Starbucks

Oreo

Adidas

Amazon

BMW

Snickers

Теми: Facebookнеделясоциални мрежи

Facebook

Google+

Twitter

Linkedin

инж. Евгени Йорданов е web manager в Webfiniti. Изпълнява ключови проекти за едни от най-големите специалисти на световно ниво в SEO областта – SEOmoz (US), Distilled (UK) и др.
Той е SEO автор за най-голямото браншово списание в България – Списание .Net
Евгени е създател на най-големия бързоразвиващ се реурс за SEO към момента в България – SEOптимизация, както е и създател и администратор на най-популярната Facebook група сред колегите от бранша – „Маркетинг и Уебмастърство“.