Сури Круз ще има собствена модна линия

2
Добави коментар

Седемгодишната дъщеря на Том Круз и Кейти Холмс Сури е подписала договор за 1,5 милиона паунда, за да създаде собствена модна линия.

Сури Круз ще има собствена модна линия

Британският таблоид „Сън“ съобщи, че 7-годишната дъщеря на холивудските актьори Том Круз и Кейти Холмс ще сложи името си върху модна линия, наречена „Сури“. Малкото момиче, което според слуховете имало колекция от обувки за 100 000 паунда до 5-годишна възраст, ще получи 1,5 милиона паунда за колекцията, насочена към малките момичета.

Първоначално дрехите от линията на Сури ще се продават в универсален магазин в Ню Йорк, където тя живее с майка си. Ако има успех, колекцията ще бъде разпространена в магазини в цяла Северна Америка. Холмс, която се раздели с Круз миналата година, и нейната стилистка Джийн Янг са участвали в работата по модната линия. Двете вече имат собствена модна марка Holmes&Yang. „Това наистина е хубаво хоби за нея, то със сигурност няма да доминира в живота й. Повечето момичета мечтаят да могат да правят собствени дрехи, това просто означава, че скиците й сега ще станат реалност“, заяви близък до Сури източник. Първоначалната идея била Сури да има собствен блог, но впоследствие концепцията била развита.