Какъв бански да избера ако имам пълни бедра? Бански костюми за жени с по –закръглени бедра / elizabethu / Cosmo блог

1
Добави коментар

Какъв бански да избера ако имам пълни бедра? Бански костюми за жени с по –закръглени бедра.

Това е, може би, най-честият недостатък при по-нежната половина от човечеството днес. Но не изпадайте в паника и не си създавайте излишни – всичко това може да се коригира! Определено бански тип стринг няма да подчертаят вашите достойнства.

Тайната за създаването на пропорционална фигура в този случай е много проста: трябва да акцентира вниманието на горната част на банския. Например, той трябва да бъде с по-светъл цвят или десен, а долната част – с вертикални компоненти или едноцветен.

Добра идея са и диагоналните ивици. Бански костюм с пола също е идеален вариант, стига да не сте с тесни рамене. Ако сте с горница с банели то частите трябва да са раздалечени.

Друг съвет: отдайте предпочитание на бански костюми с високо съдържание на ликра – те ще ви помогнат да “свиете” корема и бедрата и ще ви спасят от няколко сантиметра.

Да не се купуват бански костюми от блестящи или светли тъкани – и едното и другото само ще акцентират върху вашия недостатък. Не взимайте също модели, които могат да подчертават талията или бедрата – това са бански костюми с колани и хоризонтални щампи и детайли, високи бикини нарязани на хълбоците.

Ако искате саронг, в кръста трябва да бъде завързан под ъгъл.

Ето нашите предложения:

 

Цял дамски бански, цвят светло розов с банел, голям размер – L/XL размер

Съвременен модел бански костюм една част , цял модел с обособена част за гърдите, леко прикриващ несъвършенства на вашата фигура. Леко повдигащия ефект при гърдите ще завърши вашият незабравим плажен вид. Размер L/XL.

Цена по етикет 29,50 долара

обиколка при гърдите- 100см, ханш – 110 см

 

 

Playboy, дамски бански с банел и подплата,зебра принт, сутиен тип push up и долна част в бяло, марка Yes or No, бяла размер М

Горната част е с животински принт, тип зебра в бяло и тъмно кафяво. МАрката Playboy е изписана с малки камъчета от едната страна на чашката. Чашка Б, размер 75/80

Разпродажба!

29,70 лв В наличност

добави в количкаРазгледай

Избери и сравни