Жизел Бюндхен: Харесвам всичко в себе си

1
Добави коментар

Жизел Бюндхен сподели, че се чувства комфортно в кожата си и харесва всяка част от тялото си.

Жизел Бюндхен

Манекенката Жизел Бюндхен, която има тригодишна дъщеря и петмесечен син със съпруга си Том Брейди, приема всичките си недостатъци, въпреки че дълго време се бореше с критиките по адрес на външния си вид в началото на кариерата си.

„Какво ми харесва в лицето ми? Моите лунички. Какво не ми харесва? Нищо“, обясни просто красавицата, която приема и добрите и лошите си черти.
„Когато започнах моята кариера преди 12 години, постоянно чувах коментари по мой адрес. Носът ми бил прекалено голям, това или онова прекалено… малки. Тогава разговарях с баща си и той ме убеди, че всички тези неща са част от моята личност. Сега приемам всичко в себе си. Аз не съм богиня. Аз съм си аз и се чувствам добре“, каза Бюндхен.
„Израснала съм в Бразилия, където идеята за красота и съблазън не е същата като в Европа. Майка ми ме е научила да търся хармонията между тялото и душата. От нея знам и че трябва да се чувствам удобно в себе си и да остана такава, каквато съм“, разказа 32-годишната манекенка.

Въпреки че е приемана за една от най-красивите жени в света, Жизел рядко сама си купува списание, в което е снимана или е на корица, защото е „скучно“. „За да бъда честна, почти никога не се поглеждам в огледалото, Работата ми се състои постоянно да ми правят снимки и ако съм искрена, понякога се отегчавам от себе си и от тях“, допълни откровено красавицата. /БГНЕС

Диетата на Жизел Бюндхен >>>