Детските снимки на Ейми Уайнхаус

1
Добави коментар
Tzvetomir-Ceco
Tzvetomir-Ceco

На 23 юли ще се навършат 2 години от смъртта на британската певица Ейми Уайнхаус. Тя завинаги остана на 27 години, а нелепата причина за това се оказа алкохолно отравяне.

Близките ѝ са решили да споделят непоказвани до момента нейни кадри, излагайки ги в галерия. Семейните снимки ще бъдат част от Еврейския музей в Лондон, а цялата изложба ще включва също първата китара на изпълнителката, колекцията ѝ записи, както ѝ училищната ѝ униформа.

„Ейми се гордееше с нейните еврейско-лондонски корени. Не бяхме религиозни, но бяхме традиционалисти. Надявам се, че хората ще успеят да видят както нейната друга страна, така и нашата – на типично еврейско семейство“, разказва Алекс Уайнхаус, бащата на певицата.

През септември тази година британската звезда щеше да навърши 30 години. Но съдбата ѝ я направи част от трагично-легендарния „Клуб 27“: съставен от всички талантливи млади хора, починали на заветната възраст.

В нашата галерия можете да разгледате част от снимките, които ще бъдат изложени в лондонския музей. А ако искате да научавате всички най-любопитни светски новини, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!