Свалячът Любо манипулира Рут?

1
Добави коментар

Любо определено манипулира певицата Рут Колева и връзката им най-вероятно ще приключи с излизането на двамата извън Базата, категорични са зрители на шоуто „Къртицата“, които станаха свидетели на зараждането на любовта между младите.

Освен това феновете на изпълнителката са на мнение, че бившият баскетболист въобще не е за нея, тъй като не е типът, по който тя си пада. А и тя не е неговият, споделят пък приятели на спортиста.

Какво казаха пред „Блясък“ мениджърката на Рут за отношенията й с Любо и как коментираха връзката му с Колева авери на спортиста, можете да разберете в новия брой на списание „Блясък“, който ще е на пазара на 14 май.

В броя читателите ще научат още кой завидя на любовта на Део и Елена, защо Меги заряза 100 Кила и какъв е новият дом на Коцето и Надя. Освен това можете да разберете коя е идеалната секс атмосфера, защо да внимавате на кого се доверявате, как да бъдете здрави през пролетта. Всичко това и още интересни материали можете да прочетете в новия брой на списание „Блясък“, който ще е на пазара на 14 май.

Новини за Рут Колева
Интервюта с Рут Колева