Хранителни добавки » Mutant » Азотни бустери » Гейнъри » Mutant Mass Gainer Cookies & Cream

17
Добави коментар
HELPA
HELPA

Gainer MUTANT MASS , без съмнение, е най-модерната и ефективна добавка за наддаване на тегло в света! Когато става въпрос за мускулна маса, културистите от цял свят избират MUTANT MASS. Тази рецепта гейнър е съставена след години на безкомпромисени научни изследвания и развитие с единствената цел – да ви помогне възможно най-бързо,  да увеличите размера !

 

Основни характеристики  на най-съвършената протеинова матрица в света

 

Всяка порция MUTANT MASS доставя на организма 52 грама протеин за изграждане на мускулите, мулти-компонентна протеинова матрица Mutant Pro 10 протеини. Уникалната протеинова матрица, съдържаща гейнър MUTANT MASS, осигурява на организма  добър източник на протеин 10, които гарантират непосредственото и дългосрочно повишаване на протеиновия синтез! Когато комбинирате мощна техника протеинова матрица с броя на ключовите анаболни хранителни вещества, съдържащи се в MUTANT MASS, можете да получите пълноценна и балансирана формула за бърз растеж на силни мускули!

 

Предимствата от множество източници на протеин

 

Голямо разнообразие от източници на протеин осигурява на организма широк спектър от аминокиселини, които са по-добре се абсорбира от мускулните клетки. Смес multistep протеин, която се съдържа в MUTANT MASS, проектирана да достави по-полезен протеин в клетките и не-намаляващите попълване на аминокиселини за изграждане на мускули – както през деня, така и през нощта!

 

На границите на науката

 

Добавянето на MUTANT MASS е разработен въз основа на голям брой научни доказателства от няколко проучвания. Всеки аспект от формулите на този гейнър, специално проектирана за бърз набор на мускулна маса, е бил изследван и тестван, за да се докаже, че е, без съмнение, най-ефективното средство за повишаване на теглото от всички налични на пазара!

Проучванията показват, че може да се удвоят резултатите!

 

Научните изследвания, извършени с участието на спортисти, които тренират с вдигане на тежести, показа колко ефективен MUTANT MASS добавка за увеличаване на мускулния растеж и сила . В това проучване пациентите, които консумират коктейл за наддаване на тегло, който съдържа същото количество калории, които се съдържат в две части гейнър MUTANT MASS, спечели два пъти повече чиста мускулна маса, в сравнение с контролите! Освен товаизследваните увеличиха максималния резултат при вдигане от лег с 12 кг! Така че, просто с  добавяне на две порции гейнър MUTANT MASS в  дневния си хранителен режим и тренировъчна програма, можете да удвоите обхвата на чиста мускулна маса и увеличаване на максималното тегло от лег с  12кг!

 

Изследване проведено с  Gainer MUTANT MASS 

 

В проучването в реалния свят 23 опитни спортисти, които тренират с вдигане на тежести, като MUTANT MASS в продължение на 10 дни и се получиха следните резултати:

 

Средното наддаване на тегло след 10 дни е £ 1.4 на мускулите!

 

92% от участниците отчитат увеличение в обема на бицепса и гърдите!

87% от участниците отбелязват, намаляване на телесните мазнини

92% от участниците отчитат повишение в нивото на енергията

87% от участниците смятат, че мускулите им са  по-заредени

96% от участниците харесват  вкуса!

100% от участниците заявиха, че ще препоръча тази добавка на други спортисти, които искат да натрупат чиста мускулна маса!

 

 

MUTANT MASS:

 

 

Включва мулти-протеинова формула Mutant Pro.

Съдържа изключително много аминокиселини на порция (52 г).

За  производство се използват Clean-Carb съдържащи восъчна царевица.

Добавена  липидна матрица  Lipo-Therm, съдържаща средноверижни триглицериди.

Съдържа Intrasorb-5 с коластра и Tsinnulin-PF.

Смесва се лесно и има много приятен вкус.

 

Защо да използваме MUTANT MASS?

 

Вашето тяло се нуждае от много калории, за да расте! Все пак, ако искате да наберете чистата мускулна маса, вие трябва да се уверите, в „качеството“ на калориите и хранителните вещества. Редица научни изследвания са показали, че увеличението от 1000 до 2000 калории на ден към обичайния  хранителен режим и тренировъчна програма може да доведе до значително увеличаване на мускулната маса и сила! Въпреки това, можете да се пазите от допълнителни калории от всеки традиционен източник, в противен случай  ще спечелите повече мазнини, отколкото мускули. MUTANT MASS се основава на научни подходи за стимулиране на бързо набиране на чистата мускулна маса. Той снабдява тялото с чудесна комбинация от протеини, въглехидрати и здравословни мазнини, и други анаболни фактори, които са от съществено значение за максимален мускулен растеж, увеличаване на силата и възстановяване. С Използването на MUTANT MASS, можете да бъдете сигурни, че бързо ще качите мускулна маса!

 

Източници на протеин в матрица MUTANT MASS

 

Multi-протеинова смес от 10 източници на протеин MUTANT PRO:

Включва уникална комбинация от бързи и бавни източници на протеин 

Снабдява вашите мускули с постоянна доставка на аминокиселини за подобряване на растежа, регенерацията на тъканите и възстановяването за цялия ден!

Matrix предшественик гликоген CLEAN-CARB:

Включва восъчна царевица и восъчна скорбяла от ечемик, които се абсорбират от организма по-бързо от всеки друг източник на въглехидрати!

Увеличаване на скоростта и количеството на възстановяване на мускулния гликоген в по-голяма степен, отколкото всеки друг въглехидрати.

Увеличаване на производителността по време на тренировката и подобрява възстановяването.

Съдържа Спорт липидната матрица LIPOTHERM:

Осигурява уникална комбинация на тялото на  висококачествени мазнини, включително средноверижни триглицериди, конюгирана линолова киселина, и ленено масло, необходими за подобряване на мускулния растеж, намаляване на телесните мазнини и  стимулиране загубата на мазнини!

Глутамин пептид матрица-амино-G- най-новата форма на модифицирания  с ензими глутамин свързан с пептид, което увеличава размера на мускулните клетки и подобрява възстановяването.

Матрицата от калории INTRASORB-5:

Включва коластра и комплекс инсулиново-Drive комплекс, който е патентован екстракт вода на канела Tsinnulin-PF, осигуряване на висока ефективност на инсулина и храносмилателната система, като по този начин се увеличава хранителните вещества от мускулите.

Кои са 10 източници на протеин, намерени в Mutant Mass-Gainer Mutant Mass включва уникална комбинация от бързи протеинови източници и източници на бавно освобождаване. Бързите източници съдържат суроватъчен протеин изолат, хидролизиран суроватъчен и три различни суроватъчен протеин концентрат. Бавните Протеини включват  калций казеинат, мицеларен казеин, млечен протеин концентрат, албумин, яйчен белтък и млечен протеин изолат.

 

Какви видове мазнини има в  Mutant Mass

 

Формула Mutant Mass доставя на организма с уникална комбинация от „Полезно“ високо качествени мазнини, включително средно-верижни триглицериди, конюгирана линолова киселина и масло от ленено семе на прах.

 

 

Какви видове въглехидрати съдържа  Mutant Mass

 

Основните източници на въглехидрати, съдържащи се в Mutant Mass Gainer е восъчна царевична скорбяла и восъчна ечемик, които се абсорбират в храносмилателния тракт по-бързо в сравнение с другите източници на въглехидрати. Mutant Mass съдържа малтодекстрин (сложни въглехидрати), което се изисква за дългосрочни доставки мускулите с енергия.

Прием на Mutant Mass: Смесете 4 лъжички-260гр от Mutant Mass с 480-960 мл вода, два пъти дневно;

първото нещо което ще направите  сутринта 2 лъжички 130гр

а втората доза 130 гр веднага след тренировка, или когато искате допълнителен изстрел на протеин.

Фитнес и Здраве