Вижте порасналия корем на бременната Холи Бери

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

Вижте порасналия корем на бременната Холи Бери

УАУ! Холи изглежда страхотно

Бременната Холи Бери направо ни изуми. Веднага след като се разбра, че носителката на Оскар е бременна от годеника си Оливие Мартинес, много хора започнаха да коментират факта, че актрисата е вече на 46 години. Но ето че Холи показва, че е наистина в перфектна форма. (Интервю, в което Холи споделя за бременността и напредналата си възраст, можете да видите по-долу).
Актрисата много умело подбира тоалетите за червения килим и ни показа не веднъж, че бременните също са много привлекателни. Ето как Холи се вихри и в ежедневието си. Тя бе заснета с любимите си хора на път към ресторант „Riva Bella“ в Западен Холивуд. На едните кадри Холи е с петгодишната си дъщеричка Нала, която няма търпение да посрещне братчето си. Нала постоянно се гушка около корема на мама, който изпъква много добре в лилавата рокля. Дългият тоалет подчертава не само растящия корем на Холи Бери, но и деколтето й, което също привлича доста погледи.

Холи Бери и Нала

Обективите на папараците успяха да заснемат и Оливие Мартинес. Той също бе в лилаво, напълно в тон с любимата си. Не са ли наистина сладки тези тримата?! Истинска идилия в лилаво!

Оливие Мартинес – също в лилаво

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: