Бон Джоуви взриви стадион „Васил Левски”

1
Добави коментар
StaysiMS69
StaysiMS69

Легендата в рок музиката Джон Бон Джоуви и неговата банда – Bon Jovi буквално взривиха Националния стадион „Васил Левски”. Точно в 20:45 ч. американските рок динозаври дадоха старт на световното си турне Because we can.  Сцената, на която любимците на милиони по света се появиха, представляваше предница на емблематичен за 60-те години на миналия век „Шевролет”.

С всяка изминала минута след появата си рокаджиите нагорещяваха атмосферата на препълнения „Васил Левски”. Публиката изпадна в невиждана радост, след като Джон Бон Джоуви обяви, че колата, която беше основният акцент в сцената ще носи името „София”. „Всяко дете много се вълнува от момента, когато получи първата си кола. Тя е изключително специална, тя е като приятелка, като любовница. Мъжете обичат да дават имена на първия си автомобил. И ето тук моята специална кола – аз вече знам как ще я наричам. Това е първият концерт от европейското ми турне, затова и колата ми по време на пътуването ми ще носи името София”, бяха думите на Джоуви.

Вторият кулминационен момент дойде след около час, когато рок-музикантът слезе при публиката, в предварително изградена малка сцена. Докато изпълняваше поредния хит, човек от публиката подаде на Бон Джоуви българският трибагреник. Без да се замисли музикантът взе флага и го уви около себе си, хвърляйки публиката в екстаз.

Джон сподели и каква е мисията му след като бе изминал дълъг път, за да дойде на коцерта в столицата тази вечер: „Да накара София да крещи.“ И публиката не го остави да чака дълго. 

След като изпя по-голяма част от своите нови и стари хитове, Джоуви спря и заяви, че има проблем – нещо във въздуха може би е провокирало алергията му. „Започвам да си губя гласа. Това не е типично за мен. Много съжалявам. Чувствам се ужасно. Много съжалявам”, заяви Джоуви под бурните аплодисменти на публиката. Въпреки видимия дискомфорт на рокзвездата, той изпълни още една песен.