Пламена: Колега ме прецака с 5 бона!

1
Добави коментар
StaysiMS69
StaysiMS69

Звездата от “Мюзик айдъл 2” Пламена, чиято любовна история с колегата й Денислав зрителите следяха със затаен дъх преди години, вече е в чалга-гиганта “Пайнер”. Продуцентите са й дали картбланш да прави както поп, така и поп фолк песни. Нощем, когато не пее, Пламена пише книга – “една любовна история от 16-и век!”. Пред репортер на “ШОУ” тя разкрива тайни зад кулисите на музикалното риалити “Мюзик айдъл” и разказва прелюбопитни истории от своя живот.

– Пламена, ти доскоро се продуцираше сама, но колега от бранша те е прецакал доста лошо. Какво се случи?
– Да, когато работех сама, преживях голямо разочарование! Работих с един режисьор, който ми поиска 5000 лв., за да снима клипа на песента ми “Силна сама”. По принцип се дава половината на сумата в началото и останалата част, след като продуктът е готов. Но аз съм много доверчива и му дадох парите на куп! От този момент нататък спря да ми се вдига телефонът… Мина време, с големи мъки определихме дата да работим – ставам рано, подготвям се, а той ми праща есемес, дори няма доблестта да ми се обади: “Развеждам се, не можем да снимаме днес!”. Тези грозни истории продължиха цяла година. Ужасна история! Накрая клипът стана отвратителен, много грозен, не съм го пускала никъде! Не беше продукт, под който мога да се подпиша!

– Това професионален режисьор ли беше?
– Да, професионален, и в двата жанра – поп и поп фолк! Тогава, когато тръгнах да плащам предварително, вуйчо ми, който има опит в бизнеса, ми каза: “Не се прави така, ще сгрешиш!”. А аз: “О, това са хора на изкуството, режисьори, това не е някакъв бизнес да се лъжем, да се мажем!”… И за съжаление, излезе прав! Животът учи! Това, че ти си точен, не значи, че и другите са такива…

– Кажи истината – вие действително ли бяхте двойка с Денислав в “Мюзик айдъл”, или всичко беше измислица на продуцентите?
– С него се запознахме още на “Мюзик айдъл 1”, който организираше Слави Трифонов. Той беше на 15 – хлапенце, много сладко момченце, харесах си го! Тогава и двамата отпаднахме. Разменихме телефони. И вече като се видяхме на “Мюзик айдъл 2”, той беше пораснал – вече на 17! /смях/ И двамата много се харесахме. Подкрепяхме се много. Продуцентите, естествено, го забелязаха това нещо и … го развиха! С нас работеха много сценаристи и психолози, които забелязваха и най-малката промяна в настроенията ни. Те забелязваха нещата преди още ние да ги знаем! Започнаха да ни обръщат внимание… До такава степен, че във всичко се месеха! Медиите непрекъснато ни следяха. Дени ми беше купил един много красив пръстен за рождения ден и искаше да ми го подари насаме, но… нямаше как да стане това!

– Това попречи на връзката ви?
– Много попречи, наистина! Непрекъснато пускаха папарашки снимки – на Денислав с други момичета – те си говорят само, а са снимани така, че изглежда много гадно! На мен не ми беше приятно пред цяла България да показват такива неща! Започнахме да се караме…

– Кога се разделихте?
– Трудна раздяла беше. Разделихме се една година след шоуто. Може би, ако се бяхме срещнали 5-6 години по-късно, на някаква по-зряла възраст, нещата щяха да се развият…

– Какво прави той сега?
– Колеги в сме в един и същи курс “Музикална педагогика” в Софийския университет. Независимо един от друг, сме избрали да учим там! Денислав пее в пиано бар, подготвя някакви проекти. Трудно му е, знам какво ми беше, преди да имам музикална компания зад гърба си.

– А ти сега имаш ли някой до себе си?
– Не съм сама, имам човек до себе си, но след горчивия опит на “Мюзик айдъл”, не искам да говоря за него! Не искам пак да се напъхат във връзката ми!

– По време на “Мюзик айдъл” ти си правиш една татуировка на необичайно място… Разкажи за нея?
– Татуирах си на стъпалото на левия крак името на вуйчо ми, който се казва Севдалин. Той е много важен човек в моя живот, нещо като втори баща. По това време той преживяваше труден развод. Беше изпаднал в нещо като дупка. Беше емоционално разбит в този момент, защото много обичаше жена си. Исках да го подкрепя, да му покажа, че ми е скъп!

Вуйчо и до ден-днешен ми помага много. Той също е много музикален и ми помага и в избора на песни. Има си собствен бизнес и не може да пътува с мен по участия, но го прави отвреме навреме.

Когато бях в “Мюзик айдъл 2”, се разведоха и моите родители. Много ми беше трудно… По време на един от концертите получих криза – жестоки болки в корема, като пронизване с нож, а оставаха още двама-трима изпълнители преди мен! Продуцентите на предаването извикаха лекар. Той ми каза: “В никакъв случай не трябва да излизаш на сцена, ще те закараме в болницата, може би ще се наложи операция!”. Ококорих очи: “Вие луди ли сте – този концерт го очаквам от една седмица – жива-умряла ще пея!”. Винаги се старая да преодолявам себе си в такива моменти! Преди години почина баба – майката на баща ми. На обяд беше погребението, а аз вечерта бях на участие. За мен публиката и музиката винаги са били преди всичко. Както се казва: “Шоуто трябва да продължи!”. Хората не трябва да разбират какво ти е…

Едно интервю на Валерия КАЛЧЕВА