Фото редактор

1
Добави коментар

редактирайте онлайн вашите любими снимки с фото редактор

Здравейте,
Сайтът Фото редактор Ви предоставя възможност да редактирате вашите любими снимки, без да трябва да имате знания или умения по сложни програми като Photoshop, Corel Draw  или GIMP! Този сайт не е идеален заместител на изброените програми, но бързо лесно и удобно може да ви свърши работа.

Какво може да правите с „Фото редактор“?

да добавяте ефекти към снимка
да преоразмерявате снимка
да добавяте рамки към снимка
премахване на червени очи
смяна на ориентацията на снимка
изрязване на част от снимка
добавяне/намаляне на контраст
добавяне на текст
да рисувате
да избледнявате снимки
да редактирате недостатъци по снимките
добавяне на стикери към снимката
подобряване на снимката

Също така можете да редактирате вашите снимки във Facebook, Google Drive, Picasa, Flickr, Instagram, Dropbox стига да имате регистрация! Ако вашата услуга я няма можете да се свържете с нас чрез контактната форма и нашият екип ще направи всичко възможно да добави желаната от Вас услуга във фото редактор-а, ако това е възможно.

Ако желаете да използвате редактираното от вас изображение за трансферен печат(чаши, тениски и т.н), е желателно да използвате по-голяма резолюция(размер) при използване на опцията „Преоразмери“. Препоръчителните стойности са от 1600 пиксела нагоре (максималната е 2000 px).

Услугата е напълно безплатна, и за да я използвате трябва единствено да се регистрирате.

Важно: моля, въвеждайте реални (истински) емейли при регистрацията. В противен случай, паролата няма да може да Ви бъде изпратена.

Фото редактор-а е подходящ за използване както от професионалисти, така и от начинаещи и средно напреднали.

Повече информация как да използвате фото редактор-а можете да получите на страницата ни за често задавани въпроси (ЧЗВ)

Важно! – фото редактор-а работи с всички модерни браузъри, както и Internet Explorer версии 8,9,10. Ако Вие използвате Internet Explorer версия 7 или по-ниска ще трябва да обновите браузъра си до по-нова  версия (поне Internet Explorer 8) или да свалите и инсталирате някои от модерните браузъри като Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera . Използването на модерен браузър ще ви донесе по приятно,сигурно и безпроблемно сърфиране в интернет пространството като цяло, не само на този сайт.