ПОМНИТЕ ЛИ ГИ? Вижте какво се случи с тях

2
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

ПОМНИТЕ ЛИ ГИ? Вижте какво се случи с тях

ПОМНИТЕ ЛИ ГИ? Вижте какво се случи с тях 4.40/5 (88.00%) 5 votes

Книгата и филмът взривиха целия свят

„Птиците умират сами“ бива филмиран през 1983 година, но и днес пленява зрителите. Разтърсващата история на забранената и изпепеляваща любов на Меги Клиъри и свещеника Ралф де Брикасар остава като една от най-великите любовни истории на всички времена. Филмът печели редица агради, а сред най-престижните са цели шест награди Еми и четири Златни глобуса.

Любовта на Меги и отец Ралф остава в историята

30-години след взривяващия успех на филмираната версия по романа на Колийн Маккълоу, вижте какво се случи с актьорите изиграли главните персонажи.

Ричард Чембърлейн на 78 години

Ричърд Чембърлейн влезе в кожата на отец Ралф. Днес 78-годишният актьор, който с изпълнението си плени сърцата на милион почитателки, живее на хавайския остров Оаху. Той официално призна, че е гей в автобиографията си „Shattered Love“.

Рейчъл Уорд

Рейчъл Уорд изигра порасналата Меги Клиъри. Днес 55-годишната Рейчъл живее в Австралия, където продължава да работи като актриса, сценарист и режисьор.

Меги Клиъри и съприга й Люк О’Нийл в лентата

В лентата Браян Браун играе Люк О’Нийл, който се жени за Меги, но не успява да я направи щастлива. Противно на филма в истинския живот Браян Браун и Рейчъл Уорд са щастливо женени вече 30 години и имат три деца. Браун продължи да се снима, играейки предимно отрицателни персонажи.

Рейчъл Уорд и Браян Браун са семейство в реалния живот вече 30 години

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: