Приказката довърши и козметика от Биодерма спечели

1
Добави коментар
pgp

Всеки работен ден 5-ма участника ще печелят награда по избор от следния асортимент:

–          измивен гел Sébium Gel Moussant –          матиращ крем за разширени пори Sébium Pore Refiner –          тоник за лице Hydrabio Tonique –          интензивен хидратиращ серум Hydrabio Sérum –          мицеларна вода Sensibio H2O –          ежедневен крем Sensibio Light –          слънцезащита за лице с флуидна текстура Photoderm MAX Ultra-Fluid –          слънцезащитно сухо олио, което активира естествения тен Photoderm BRONZ SPF30

Ежедневните награди ще бъдат раздавани на случаен принцип.

На края на играта тримата участници, които са дали най-много предложения как да продължи историята, ще спечелят комплект от три продукта по избор от всички награди. Ако най-активните участници са повече от трима, победителите ще бъдат избрани на жребиен принцип.

Общо награди: 70 единични продукта и 3 комплекта.

За да участват в играта, потребителите трябва да изберат съответното продължение на историята за деня, да оставят данни за регистрация и да се съгласят да получават новини и информация за марката „Биодерма“. Потребителите ще могат да се отпишат във всеки един момент от месечния информационен бюлетин.

Краен срок за участие: 31 Май 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.