Бохемски полъх с макси поли » eMODNO да имам

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Когато една модерна жена върви по улицата, тя трябва да печели вниманието на околните, да кара всички да се обърнат, за да зърнат грациозната й осанка. По наши лични наблюдения една ефектна дълга пола върши чудеса за тази цел.

Може да заложите на красив разкроен модел от ефирна материя, който се полюшва от походката ви или вятъра или да подчертаете фигурата с вталена макси пола.

Дългите поли носят уникално усещане за бохо стил, женствено присъствие и удобство, така необходимо ни през пролетно-летния сезон. Дължините до глезена или до земята са абсолютен хит, затова ви съветваме да заредите гардероба си с елегантни и практични модни находки.

Модните стрийт икони обожават да изграждат интересни аутфити именно с макси поли, които съчетават с различни облекла и аксесоари. Днес те са наше вдъхновение!

Подбрахме за вас няколко предложения за дълги поли в различна стилистика по отношеие на форма, материя и цветна палитра. Продуктите са от колекциите на онлайн магазините: boohoo.com, newlook.com, goddiva.co.uk, fashionup.bg и laredoute.co.uk.

Автор: Делица Цонева