Мобилен интернет вече и за предплатените VIVACOM услуги

2
Добави коментар

От утре VIVACOM пуска пакети за мобилен интернет специално за своите клиенти на предплатени услуги. Потребителите могат да си закупят толкова трафик в световната мрежа от колкото имат необходимост, като цените започват от 1 лев. Новите добавки +Get DATA могат да бъдат прикачени към всяка една предплатена VIVACOM карта и осигуряват между 5 и 750 включени мегабайти в 3G мрежата на оператора. 750 MB са достатъчни за разглеждането на 3600 мобилни уеб страници или 200 минути видео с високо качество.

До 30 юни 2013 г. +Get DATA пакетите ще бъдат предоставяни безплатно на потребителите, които презаредят своите предплатени VIVACOM услуги, за да могат да ги тестват и да преценят предимствата на това да използваш телефона си и за онлайн комуникация. Включените мегабайти за сърфиране в мрежата ще зависят от сумата, с която клиентът презарежда предплатената си карта. За суми между 4 и 9.99 лв. потребителите получават 15 MB данни, докато за суми над 49.99 лв. тестовите мегабайти стават 750.

ЗG мрежата на VIVACOM осигурява скорост от 42 Mbps за 22% от населението на България и продължава да има най-добро покритие у нас – 99.41% от населението и 95.95% от територията на страната, като основното й предимство е осигурената връзка от поне 100 Mbps до всички 3G-базови станции на телекома. Това предоставя на VIVACOM капацитета да поддържа навсякъде високи скорости на мобилния интернет без това да се ограничава само до големите градове или да се влияе от висока бройка потребители, ползващи едновременно услугата.

 Снимка: Vivacom

Теми: Vivacomинтернетмобиленпакети

Facebook

Google+

Twitter

Linkedin

Съосновател и Управител на SocialEvo.net, водещ български новинарски сайт за най-новите тенденции в социалните медии и онлайн маркетинг SocialEvo.net. Запален по всичко свързано със социалните мрежи и нови дигитални технологии. Има осезаемо присъствие в Twitter, Facebook, Google+, LinkedIn, Pinterest Foursquare. Член на журито на „БГ Сайт 2011“. Член на журито на Класацията за „Най добра Българска Facebook страница“. Интереси: социални медии, социални мрежи, дигитални технологии, онлайн маркетинг и реклама, мобилни технологии, джаджи. Популярен като @rainmakertom в социалните мрежи.
Social media, online marketing, Tech, Mobile