Новата „пантера“ на Владимир Доронин видяна 7369 коментари 5

1
Добави коментар
Dunavska
Dunavska

Връзката между руския милиардер Владимир Доронин и черната перла Наоми Кембъл сякаш е вече минало – докато Наоми усилено работи във Великобритания, на Доронин прави компания доста по-млада от него (включително и от Кембъл) красавица на яхтата му край бреговете на Маями, съобщи в. Дейли мейл.

Доронин и Кембъл продължават да отричат натрапчивите слухове, че магията между тях вече не съществува.Но снимките от борда на яхтата на 50-годишния руски магнат намекват нещо друго.

Неизвестната красавица с тяло на пантера с удоволствие излага перфектната си физика както на одобрителния поглед на мецената си, така и на обективите на папараците.

Вижте снимките на Доронин и непознатата красавица на луксозната му яхта

Четете още: Наоми Кембъл и Владимир Доронин се разделят

А и поведението на новото завоевание на милиардера говори, че младата хубавица не е от персонала на яхтата на Доронин, а по-скоро се чувства на борда като у дома си.

Приликата с Наоми Кембъл е очевидна, само че неизвестната хубавица е с десетилетия по-млада от именитата си съперница.

В потвърждение на слуховете наскоро запознат със сърдечните дела на руския милиардер каза пред репортер на в. Ню Ѝорк пост: „Наоми и Влад скъсаха, той сега купонясва в Ню Йорк“. За последен път двамата бяха засечени заедно през март, напомня БГНЕС.

Четете още: Наоми Кембъл: По-щастлива съм, когато не пия