Сподели семейната трапеза и спечели награди от Coca Cola

1
Добави коментар
pgp

За участие в промоцията “Сподели семейната трапеза и запази момента”  е необходима регистрация в сайта на играта. Участниците посочват име, фамилия, възраст, (ако е под осемнадесет годишна възраст,участникът ще трябва да декларира, че има съгласие на родител), имейл, парола, град, адрес и мобилен телефон за връзка.

След регистрация желаещите да участват в Промоцията трябва да публикуват снимки, в които е изобразено как се подготвя масата и/или обяд или вечеря с роднини и/или приятели, като използват специалната част, осигурена за целта на Уебсайта. След одобрение от Организатора на промоцията снимките ще бъдат публикувани на Уебсайта.

За участие в промоцията не е необходимо да бъдат закупувани продуктите на Coca-Cola.

Голяма седмична награда: 1 (един) месечен абонамент за Coca-Cola, състоящ се от 31 бутилки от по 2 литра  Coca-Cola или Coca-Cola Zero.

Средна  седмична награда: 1 (един) комплект прибори за хранене от 24 части.

Малка седмична награда: 1 (един) комплект, състоящ се от: текстилна покривка за маса за хранене и 6 текстилни салфетки за хранене

Всяка седмица ще бъдат теглени 1 голяма награда, 1 средна награда и 5 малки награди.

При желание на печелившия продуктът Coca-Cola може да бъде заменен с Coca-Cola Zero. Същото се уговаря с печелившия преди изпращането на наградата.

Не е разрешено печеленето на повече от една награда за участник в промоцията.

СЕДМИЧНИТЕ НАГРАДИ се получават с куриер на предварително предоставен на Организатора адрес за доставка.

Краен срок за участие: 16 Юни 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.