Спечелете два страхотни таблета Lenovo IdeaTab A2109

1
Добави коментар
pgp

В края на учебната година искаме да подарим 2 страхотни таблета Lenovo IdeaTab A2109. Тъй като продуктите на Lenovo са изключителни, ние търсим изключителни момичета и момчета, които да станат нашите отличник и принцеса. Каним в играта всички знаещи, можещи и талантливи млади хора, които искат да създават и променят света.

В играта на Lenovo Exclusive Store могат да участват ученици, студенти, преподаватели, заети в сферата на образованието и младежи на възраст до 30 години.

За да се регистрира в томболата на играта, участникът е необходимо:

o Да отговори вярно на 3-те въпроса от играта

o Да въведе името си, валиден имейл, телефон и възраст;

o Да въведе име, имейл и възраст на човека, който номинира за „принцеса“ или „отличник“

Участникът има право да се регистрира в томболата на играта с до 5 участия с различни хора – номинации за „принцеса“ или „отличник“.

С томбола сред всички регистрирани участници в играта се определят печелившия участник и номинирания от него/нея „принцеса“ или „отличник“, които ще получат общо 2 бр. таблети IdeaTab A2109 – един за него и един за нея.

Печелившите лица под 18 годишна възраст получават наградите си заедно с техен законен представител. При получаване на наградите, печелившите лица (законните им представители) се идентифицират с лична карта.

Целта на играта е да информира участниците относно продукти услуги на Lenovo Exclusive Store. Участието в играта е безплатно и не обвързва участващите с покупка на стоки и/или услуги.

Определяне на победителя в играта чрез томбола на 18.06.2013;

Връчване на наградата таблет IdeaTab A2109 на победителя в играта най-късно до 30.06.2013.

Наградите – 2 таблета IdeaTab A2109 се теглят чрез случаен жребий в присъствието на администратор на страницата и двама служители на компанията. Печелившите участници ще бъдат обявени на 18 юни 2013. Имената им ще бъдат публикувани в lenovoonline.bg, както и във facebook страницата на Lenovo Exclusive Store.

Краен срок за участие: 15 Юни 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.