BELINDA CARLISLE за първи път в България

3
Добави коментар
Fame.bg
Fame.bg

BELINDA CARLISLE ЗА ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ

Американската поп икона пристига за един специален концерт в София на 14 октомври в Зала 1, НДК

LOUD CONCERTS и РАДИО 1 имат удоволствието да обявят предстоящия концерт на една от най-големите звезди от 80-те, американската поп икона BELINDA CARLISLE. Изпълнителката на легендарни парчета като „Heaven is a place on Earth“, „La Luna“ и „Circle In The Sand“ ще излезе за пръв път пред българска публика на 14 октомври 2013 в Зала 1 на НДК.

Предстоящото гостуване на звездата в България e един от малкото концерти, които Belinda Carlisle ще направи в Европа и съвпада с десетия рожден ден на Радио 1.

Билетите за концерта на Belinda Carlisle са вече в продажба ексклузивно в мрежата на Ticketstream в цялата страна. Местата, от които ще могат да бъдат закупени, са магазините на Office 1 Superstore, M-Tel, Orange, Техномаркет, Билетен Център на НДК и други, както и онлайн на www.ticketstream.bg .

Пропуските ще са на цени между 30 до 75 лв. в зависимост от разположението в залата.

За предстоящия концерт Belinda Carlisle пристига в България с лайв група в пълен състав, благодарение на която феновете ще могат да се насладят изцяло на класическите хитове на певицата. Освен задължителните „Heaven is a place on Earth“, „Leave a Light On“, „La Luna“, „California“ и „Circle In The Sand“, ще чуем и нови парчета на Belinda Carlisle, като последния й сингъл „Sun“, чиято премиера беше по-рано тази година.

Очаквайте скоро подробности около първия концерт на Belinda Carlisle в България.

За Belinda Carlisle:

Belinda Carlisle е сред най-големите поп звезди и секс символи на 80-те, спечелила световна популярност като вокалистка на The Go-Go’s, една от първите изцяло женски групи, проправила път за много подобни групи през следващите години. Само за три години с The Go-Go’s, Belinda достига до върховете на класацията Billboard, продава над седем милиона албума и започва изключително успешна соло кариера.

Песни като „Circle in the Sand“, „Leave a Light On“ и „Heaven Is a Place on Earth“ бързо й спечелват милиони фенове по света и продължават да бъдат едни от най-големите хитове в поп музиката.

През 2010 Belinda Carlisle издава автобиографията си „Lips Unsealed“. Книгата е много добре приета от феновете й и става един от бестселърите на годината според The New York Times. През август 2011 получава собствена звезда на Булеварда на Славата в Холивуд като член на The Go-Go’s.

От началото на соловата си кариера досега Belinda Carlisle има 7 студийни албума и множество компилации зад гърба си. Преди броени месеци звездата записа последния си сингъл „Sun“, който ще бъде включен в предстоящата Best Of колекция „ICON“. Според самата Belinda песента е една от най-добрите й творби от „Heaven Is A Place On Earth“ насам.

Тази година Радио 1, радиото което пуска класическите хитове на няколко десетилетия, навършва 10 години. Концертът на Belinda Carlisle е част от музикалните събития, които съпътстват десетгодишнината на медията, а слушателите му ще станат част от тях през цялата 2013.