Магазин За Акумулатори и моторни масла

1
Добави коментар

Тел. за поръчки: 0892992994

Магазин За Акумулатори и моторни масла

Препоръчани

Последно добавени

52.00 лв.

37.00 лв. 64.00 лв.

7.00 лв.

255.00 лв.

139.00 лв.

Полезна Информация

Topla: източно-европейските акумулатори със западно качество
Акумулатори Topla
Последните няколко десетилетия в България се наложи тенденцията да се предпочитат западно европейски и американски стоки, услуги и продукти. Прието е, че тези стоки са с по-високо качество и с по-висок клас на изработка, откъдето са и по-скъпи. В последствие източно европейските и руските марки, които се бяха наложили у нас бяха изместени от западните глобални корпорации. Тази т ..
Цялата Статия

Публикувана на: 23/06/2013

Основни характеристики и класификации на моторните масла
Моторното Масло и класификация.

Моторното масло е важен автомобилен компонент, който поддържа изправното функциониране на двигателя. То осъществява смазка между подвижните елементи на мотора и като по този начин намалява триенето. Наред с това и отстранява отделените при изгарянето вредни вещества и не позволява тяхното задържане и наслояване в двигателя. Според начина на преработка маслата бив ..
Цялата Статия

Публикувана на: 21/06/2013

Моторни масла Sunoco – високо качество по джоба на всеки

Когато става дума за суровини и части за автомобили, изборът на първокласни продукти е от изключително значение. Разходите за качествени горива масла и греси са неизбежен харч и ако решите да спестите от него, то вероятността да възникнат проблеми и сумата, която се налага да платите, да нарасне значително е много голяма.

 

 

 Това е абсолютно логично, имайки предвид, ..
Цялата Статия

Публикувана на: 21/06/2013

Акумулатори и Моторни масла на добра цена. © 2015