Детски Играчки – Детските играчки, Една голяма радост ! …

1
Добави коментар

Оказва се, че изборът на подарък за едногодишно дете, въобще не е лесен. Струва ни се, че ще влезем в магазина, ще купим нещо и ще излезем, но разнообразието от играчки е толкова голям, че дори и на един възрастен му се пресища окото и той остава безсилен, и не знае какво да вземе. 

Можете да харесате някоя къщичка за кукли, но доколко тя ще е подходяща за едногодишно дете?

Ще бъде ли в състояние да си играе с нея или веднага ще я счупи, а след това дори няма да си спомня за този подарък.

Това е говорещ робот с размерите на стол!

Иска ви се да сте имали такъв и във вашето детство – той със сигурност би трябвало да се хареса на хлапето. Но не всеки знае, че децата на тази възраст много се страхуват от механични играчки, тъй като издават силни звуци.

Оказва се, че играчката робот за едногодишно дете е прекалено агресивна.

Вие със сигурност можете да купите кубче, пирамида или комплект за лятото за пясъчника, но най-вероятно, такива тривиални играчки детето вече има.

Между другото, проблемът с избор на подарък възниква не само за гостите, но и за родителите. Поради тази причина се обърнахме към професионалния екип на магазин Касида, който да ни ориентира в трудния избор.

Ето какво ни съветват от онлайн магазин Касида:

Най-добрият подарък

Колкото и банално да звучи, но книгата е наистина много добър и подходящ подарък за всички времена. Изберете книги, които са подходящи за тази възраст: с дебели картонени страници и големи рисунки без много детайли.

Чудесна възможност – книги, развиващи тактилните усещания, със залепен велур върху страниците, кожа или тъкан.

Детето ще се зарадва и на книги, издаващи звуци: шумолящи, скърцащи, с гласовете на животни. Тези книги ще бъдат не само интересни, но също така ще служат като учебни помагала.

Две в едно

Какво обичат деца на 1 годинка?

Да хвърлят, да чукат, да бутат, да дъвчат, да натискат, да местят от едно място на друго. В такъв случай нека вземем на детето тези полезни за неговата възраст неща. Купете му качествен барабан с пръчки. Или ксилофон. Или бебе пиано.

Малкото дете прави първите си смели стъпки. Купете му играчка, която се дърпа за въженце и се клати. Това е едно от любимите занимания на децата на тази възраст. Интересни модели на този тип играчки са тези на Fisher Price. 

Проходилки за бутане и люлеещи се играчки

Безпрецедентен хит при деца на възраст от 1 до 3 години и от двата пола са големите проходилки, в които може и да се сяда. Подарете на детето такава играчка с натискане на бутони, слушане на музика, с възможност за премахване и слагане на играчки от жабката. 

Можете да закупите и детско конче – люлка. Въпреки че люлеещите играчки се ползват по-малко и са по-малко популярни поради факта, че са стационарни.

За детско творчество

Годинката е най-идеалната възраст да се започне изучаването на рисуване и моделиране. Можете също така да се опитате да играете с детето с глина. 

Екипът на онлайн магазин Касида препоръчва използването като подарък за дете на една годинка – боички. Това е един чудесен инструмент за младите художници. Голямото предимство на боичките е, че няма да се тревожите дали детето ще оцвети устните си, защото те са нетоксични. Може да се играе с тях в банята, да се рисува директно върху стените и по ръба на ваната. Не забравяйте да дадете на художника специална малка престилка. 

Майките ще ви кажат „благодаря „.

Пожелаваме Ви приятно пазаруване и забвление с богатството от играчки в онлайн магазин Касида.