Какво всяко Cosmо момиче трябва да знае как да прави

1
Добави коментар

Какво всяко Cosmо момиче трябва да знае как да прави © Твоят дом е твоята крепост, но и твоят личен клуб. (NOEL J. FEDERIZO)Дори и трудните за опитомяване мацки могат да се превърнат в богини на дома с тези хитринки (по-лесно е, отколкото предполагаш).

Да организираш изтънчена вечеря

Не е нужно да ползваш скъпи продукти, можеш само да заложиш на богат избор. Сервирай различни плодове и зеленчуци нарязани на хапки в едната част на стаята. В другия край сложи напитките, за да не си пречат гостите. Предложи вино, бира и твой любим коктейл в кана.

Да сготвиш любимата му вечеря

Имаш няколко варианта – да проучиш въпроса с майка му, да го слушаш какво говори или просто ти да направиш ястие, което да се превърне в негова любима вечеря.

Да организираш гардероба си

Ако не видиш дрехата си, няма и да я облечеш. Използвай осветление в гардероба си, както и кош, за да отделиш обувки и аксесоари. Слагай само по една дреха на закачалка, за да не се мачка. Не е лоша идея да сложиш ароматизатор, който да подхожда и на основния ти парфюм или защо не, някой сапун.

Какво всяко Cosmо момиче трябва да знае как да прави © PhilipsПокажи снимките си

Ето ти креативни начини: извади любимите си снимки и ги пъхни под стъклото на холната маса. Или покажи цялата си колекция с дигитална рамка.

Да знаеш как да почистиш светкавично за неочаквани гости

Ако Мистър Пропър е в лятна ваканция и колкото и да свиркаш не се появява, можеш да събереш боклуците на скришни местенца (мръсните чинии във фурната, дрехите в гардероба). Обърни внимание на стаята, където гостите ще прекарат най-много време: намали осветлението и добави свещи за атмосфера. Тъпо, но работи за няколко часа.

Какво всяко Cosmо момиче трябва да знае как да прави © Боядисай спалнята си в пастелни цветове. (JESUS AYALA/STUDIO D)Да създадеш собствен стил

Прелисти няколко интериорни и модни списания и се насочи към това, което наистина харесваш. След това се разрови из квартални магазинчета и големите магазини. Намери продукти, подобни на харесаните, и декорирай с помощта на съветите от интериорните издания. Когато си на пътешествие в чужбина, си купувай дреболии, които ти харесват – те ще останат в дома ти по-дълго, отколкото предполагаш, а и винаги ще са предмет за разговори и приятни спомени.

Да имаш спалня, олтар на любовта

Изгони ненужния стрес. Всички тефтери, документи и т.н. трябва да са скрити вдън земя. Забрави за тях. За тотално релаксираща обстановка, приглуши осветлението и запали ароматни клечки.

Етикети: забавления, навици, настроение, хоби